« Muškarci
objavljeno prije 10 godina
HEH

Shvatite svog muškarca!

Muškarci od svojih osjećaja pretežno bježe, a omiljeni načini su posao, televizija i sport, pa obratite pažnju na njegovo ponašanje

Što da radim, pitaju se muškarci
Što da radim, pitaju se muškarci (Shutterstock)
Više o

muškarci

,

sport

,

emocije

,

osjećaji

,

bijeg od emocija

Muškarci su poznati po prikrivanju emocija, no kako se onda nose s njima kad ih obuzmu? Za njih je to jednostavan zadatak - zakopaju se u posao, gledaju televiziju ili odu s dečkima na nogomet, a žene za to vrijeme ne mogu shvatiti kako im to uopće pada na pamet.

Stoga, kako bi smanjile svoj stres, za početak morate prihvatiti činjenicu da vaš dragi, kao i veći dio muškog roda, ima problema sa svojim emocijama i teško mu ih je izraziti. To je stvar odgoja i društva koje forsira modele superiornih muškaraca kojima je spašavanje svijeta lagani poslić prije doručka. Naravno, zapravo je potpuno drugačije, no on sigurno neće pokazivati frustraciju ili tugu.

Ipak, kad vidite neke od znakova stresa, dajte mu do znanja da ga podržavate i da ste tu kad vas treba, bit će vam vječno zahvalan - ne samo zato što ga podržavate, nego zato što ne mora pokazati osjećaje da bi vi shvatili da se nalazi u banani.

Neverbalni znakovi su jednostavni - grickanje noktiju, trešnja nogama, stalno traženje nečega po kući ... Po svemu tome prepoznat ćete da je pod velikim stresom i da se ne može nositi s njim. 

Kako se muškarci kad su suočeni s problemom povlače u sebe i razmšljaju, za razliku od žena koje to vole rješavati dugim razgovorima, dajte mu zraka i mogućnosti da se izbori sa svojim demonima. 

I da, pustite ga na nogomet s frendovima i nikad, ali baš nikad nemojte izrijekom tražiti pažnju i ljubav od muškarca - ako vam je sam ne pruži, pronađite drugog.

26.04.2014. 13:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh