« Clubbing
objavljeno prije 13 godina i 10 mjeseci
MOČVARA

Ovog vikenda pleše se u Močvari

U petak vas čeka Twiligth, a u subotu najluđi plesni tulum u gradu Dirty Dancing - OSVOJITE ULAZNICE

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Močvara)
Više o

močvara

,

Twilight

,

party

,

Dirty dancing

,

ruža

I ovog vikenda Močvara je pripremila bogati program za sve one koji su se u depri vratili s mora ili za sve vas koji cijelo ljeto kljucate u sparnom gradu. U petak vas u Močvara očekuje mračni Twilight Party, a u subotu već tradicionalno Dirty Dancing plesnjak, poznat i kao najluđi plesni tulum u gradu. Svakako provjerite zašto ga tako zovu..

Osvojite upade na Metro portalu!

Petak 27.08. 22:00h

placebo.jpg
Twilight

Twilight party na dva floora
Special Placebo Night
Twilight Floor: DJ Tomi Phantasma
Pure Electro Floor: DJ-ica RedLilly & DJ End

Najdugovječniji, najmračniji, najbolji i najveći alter party u Hrvata, a i šire, Twilight Party, nakon ljetne pauze ponovo će se održati u centru alternativne kulture, zagrebačkom klubu Močvara. Tema ovog partyja će biti londonska alter rock atrakcija Placebo, pa će tako biti projekcija spotova i live snimaka, kao i presjek audio radova grupe. Nakon toga će vas Tomi Phantasma provest kroz audio video twilight putovanje i vrtiti mračne hitove od old school gothica i darkwavea, preko old school ebma i industriala do gothic metala i punk rocka.

Na Pure Electro Flooru zabavljat će vas DJ-ica RedLilly i DJ End uz electro pržionu od old school ebma, prek dark electra do futurepopa..

Neobavazan, ali poželjan dress code: gothic, fetish, leather, punk, metal, cyber, dark, pin up...
upad: 20kn, s pozivnicom do 00:00 džaba

Subota 28.08. 22:00h

david_hasselhoff.jpg

Dirty Dancing
DJ David Hasselhoff

Dragi prljavi plesači...Još jedno ljeto je na izmaku, ali zbog toga nikako ne treba tugovati, jer su vam u Močvari spremili opaku plesnu tulumčinu na vrućem močvarnom podiju uz najzanosnije melodije vaših najdražih hitova iz ludih nam 80's. Spremamo vam još jedan nezaboravni tulum iz riznice nabildanog, nauljenog i preplanulog DJ-a Davida Hasselhoffa, koji je cijelo ljeto spašavao utopljenice na Baywatch tornju i razmišljao o tome kako da vam ispuni glazbene želje!!!

Zato se oboružajte pozitivnom energijom i plešite do iznemoglosti uz izvođače kao što su George Michael, Madonna, Michael Jackson, Mc Hammer, Rick Astley, Eurythmics, Whitney Huston, Europe..

Dođite i uvjerite se zašto Dirty Dancing nosi titulu najluđeg tuluma u gradu!!!

upad: 20 kn, s pozivnicom do 00:00 džaba

Podsjećamo:
MOČVARNE MULJ AKCIJE!!!

Za sve vikende (=petak i subota) u periodu od 02.07. do 28.08. upad je samo 20 kn, a u istom periodu u opticaju su i pozivnice s kojima je omogućen džabe upad u klub do ponoći.

Pozivnice možete naći u klubu, kod DJ-a ili na raznim kul mjestima u gradu.

Također, za vas je pripremljen i happy hour svim vikendima prvih sat vremena rada kluba (22-23h) kada je točena žuja 10 kuna, veliki bambus isto 10kn, a pelin 5 vjeverica.

26.08.2010. 11:17:43
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh