« Clubbing
objavljeno prije 14 godina i 2 mjeseca
HARD PLACE

Otvorenje novog kluba u Zagrebu!

Čast da otvore sviračku sezonu za praznik rada pripala je zagrebačkom klupskom bandu Rockheads

(Dobri duh rock'n'rolla)
Više o

izlasci

,

zagreb-info

,

Aero Caribbean

,

Beechcraft

,

album Michael

Nakon duge potrage Dobri duh rock'n'rolla našao je novo stanište - klub Hard Place u Šubićevoj 55/1. Novouređeni klub otvara svoja vrata za svekoliko pučanstvo željno rock'n'rolla u subotu 1. svibnja i poziva sve zainteresirane da se pridruže zabavi.

Klub Hard Place nastojat će pridonijeti hrvatskoj i zagrebačkoj rock sceni sa nebrojenim koncertima, nastupima demo bandova, slušaonama, promocijama i naravno s hladnom pivom po prijateljskim cijenama!

Čast da otvore sviračku sezonu za praznik rada pripala je jednom od najvrjednijih i ponajboljih zagrebačkih klupskih bandova - Rockheads, koji već godinama svojim sjajnim nastupima uveseljavaju ljubitelje dobrog rock zvuka.

Vrata se otvaraju u 20 sati, a svirka počinje od 21 - nakon rockheadsa „glazbu za ples i slušanje" birat će Vam D.J. Danchee do 04 ujutro.

Već slijedećeg dana - u nedjelju 02.05. kreće jedna od redovnih večeri kluba Hard Place - Blues dinner session gdje se uz sjajnu svirku zagrebačkih blues glazbenika može naći i free klopa. U ponedjeljak slijedi Vidijada - program koji će na velikom platnu donositi ponajbolje svjetske rock izvođače, a prvi ponedjeljak pripada Doorsima.

Uskoro slijedi više informacija o budućem radu kluba Hard Place - o svjetskim gostovanjima, o pretprodajama ulaznica, press konferencijama, promocijama i autorskim koncertima,...

NAJAVLJUJEMO:
04.05. - Fender demo night
21.05. - GREG KOCH FENDER WORKSHOP

28.04.2010. 13:21:49
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh