« Clubbing
objavljeno prije 11 godina i 11 mjeseci
PARTIJANA

OHM festival u Hvaru

Ibiza Global radio će imati uživo prijenos svih tjedan dana partya na OHM festivalu s početkom 14.srpnja 2012.godine

Tjedan dana partijanja u Hvaru
Tjedan dana partijanja u Hvaru (Arhiva)
Više o

Hvar

,

Ibiza

,

OHM festival

Do samog Ohm festivala je jos samo nekoliko dana, i to zaista ne čudi kako njegov cijeli tim i gosti željno iščekuju ono što će, nadamo se postati godišnji događaj. Hrvatska, Hvar, ljeto, DJ line up od preko 80 umjetnika elektronske glazbe iz cijelog svijeta (Steve Lawler, The Martinez Brothers, Paco Osuna , Satoshi Tomiie i mnogi drugi), te sedam dana festivala, glazbe, zabave i plesa zaista nije za propustiti.

Kada se prošle godine pročula vijest da na otok Hvar dolazi festival, tj. da će se održavati u Hrvatskoj 2012. godine, sljedbenici elektronske glazbe u Europi su bili među prvima koje smo obavijestili. OHM je dobio visoku notu promocije u Europskoj elektronskoj sceni. Tako da to ne čudi da je dobio potporu We are Sudamerican beats, Ibiza Global Radio and Night & Day Magazine.

" We are Sudamerican beats " je dokumentarni film koji govori o elektronskom pokretu u Čileu, njegova širenja i njegovu sposobnost za stvaranje i mixanje, od najistaknutijih producenata i DJ-eva čileanske međunarodne elektronske scene. Dokumentarac će imati svoju prisutnost na Ohm festivalu u srpnju i naravno nastup na kojem ćemo moći slušati najbolje zvukove od čileanskih DJ-eva.Night & Day je premijerni magazin za noćni život i uspješno je u publikaciji 5 godina na Ibizi. Tijekom noćnih ljetnih mjeseci i Night & Day Magazine objavljuje četiri broja (lipanj, srpanj, kolovoz i rujan).

Između godišnjih doba Night & Day Magazine objavljuje Winter Edition s pregledima za festivale u Ibizi i Winter Music Conference u Miamiju. OHM Festival je sadržan u dvije stranice lipanjskog izdanja Night & Day Magazine.

Ibiza Global radio će imati uživo prijenos svih tjedan dana partya na OHM festivalu s početkom 14.srpnja 2012.godine.U tjednu punom glazbe i zabave, javnost može pratiti sva događanja i novosti na OHM službenim stranicama.

Ulaznice za festival i dalje su dostupne za kupnju online. Cijeli tjedan VIP Pass možete kupiti po cijeni od 200 eura - te Vam jamči pristup svim događajima od 14. srpnja do 20.srpnja 2012, dok je cijena ulaznice za svaki dan posebno 40 eura. Za potpuni DJ Line up ili informacije o prodaji ulaznica Ohm Festivala, molimo posjetite našu službenu web stranicu na www.ohmfestival.com.

12.07.2012. 10:54:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh