« Clubbing
objavljeno prije 13 godina i 1 mjesec
PARTIJANA

Odličan duži vikend u Sirupu

Live u četvrtak, Mr. C u Classicsu u petak, a subota je rezervirana za novi Protokol

ABOP u Sirupu
ABOP u Sirupu (Sirup)
Više o

zagreb-info

,

Sirup

,

Protokol

,

Mr. C

,

Live

Sirup i ovaj vikend otvara već u četvrtak novom live varijantom After je bolji od partija, u petak dolazi legenda, Mr. C, a u subotu je opet na redu Protokol. Upade, naravno, možete osvojiti na našim nagradnim igrama, pa pratite ... :)

četvrtak, 05.05.2011.

SIRUP LIVE with ABOP (After Je Bolji Od Partija)

Sirup Live ovaj četvrtak donosi popularni zagrebački bend ABOP...

Nakon što su zastali nad ogromnim natpisom "tridesete su nove dvadesete", petorica izmoždenih činovnika koji su zakoračili u treću dekadu (od kojih su neki stigli i izgubiti kosu) prisjetili su se lijepih vremena presnimavanja kazeta Chemical Brothersa, puštanja korijenja uz Moon Safari i znojenja uz Born Slippy... ...burza tone, plaće kasne, naftu iz zemlje udišemo punim plućima ne bi li se kotač što brže okretao... zašto ne bi poslušali što nam ove marketinške krvopije govore. Ajmo napravit bend, da probudimo uspomene, neki acid...zvat ce se...drumroll...After je bolji od partija...čekaj čekaj, predugo je...neka bude akronim... ABOP!

Afteraši su Erol - bas, John - pola bubnja, Levi - druga polovica bubnja, Božo - gitara i sintovi, Churend - sintovi +  video by i.m.klif

Upad 25kn ili 40kn sa ˝Less then a minute˝To be remixed CD. Happy hours 23-01h

petak, 06.05.2011.

SIRUP CLASSICS u epizodi LJUBAV, SEKS I INTELIGENCIJA

Sirup Classics u ovoj epizodi dovodi legendarnog Mr C-a, ikonu rave generacije...

Richard West, široj glazbenoj publici poznat kao Mr C i frontman legendarne dance grupe The Shamen, a insiderima i kao vlasnik etikete Plink Plonk te suvlasnik kultnog londonskog kluba The End, jedan je od pionira moderne plesne glazbe kojom se bavi od davne 1987.

Iza njegovog pseudonima krije se prvo slovo njegova omiljenog nogometnog kluba, Chelsea, čiji je gorljivi navijač od malih nogu. Zapravo se kao radijski voditelj i MC prvo pojavljivao pod inicijalima CB (Chelsea Boy), da bi ga kao sedamnaestogodišnjak skratio na C i dodao Mr. Prije nego što se počeo profesionalno baviti glazbom, Richard je radio kao krovopokrivač, da bi se potom zaposlio kao mljekar, što je bio idealan posao za mladića koji je noći provodio po klubovima.

Prvi angažman kao MC dobio je na piratskom radiju LWR, a potom na Kiss FM-u, gdje upoznaje Evil Eddiea Richardsa. S Eddiem je izbacio i svoju prvu ploču "Page 67", a to će poznanstvo biti i od presudne važnosti u njegovoj odluci da postane DJ.

Posljednjih godina živi u SAD-u u nadi da uspije kao glumac nakon što je 3 godine pohađao studij glume. Svoj DJ stil trenutno opisuje kao underground-trippy-haunting-sexy-stripped back-electro-maximal-tech house...

Pored Mr C-a, nastupit će Sergej i Arszenik

upad je 50kn prije 00h, 60kn nakon, a happy hours traje od 23h do 01h

subota, 07.05.2011.

Protokol No.5

Prva subota u svibnju rezervirana je za Protokolaše, koji se za ovo izdanje predstavljaju kroz sljedeće rečenice...

Nakon sve samo ne nego običnog, potpuno queer partija u Medici na kojem smo se svi zajedno odlično zabavili, vraćamo se doma u Sirup. Svi Protokolaši željni reprize ludila kojeg smo uprizorili na posljednjem partiju, odbacite se ove subote do Sirupa s vjetrom u kosi na biciklu, dvojkom, na dvije noge ili koristeći nove mogućnosti javnog automobilskog prijevoza. Izbor je vaš, a mi ćemo vas dočekati spektaklom u razmjerima najvećeg i neponovljivog Davida Copperfielda. Mađija publiko, mađija! Na 5. Protokol dovodimo Itcha, čovjeka uvijek odličnog raspoloženja, spremnog da vam u svakom trenutku isporuči gomilu plesnih motiva za neprestano gibanje. Prate ga neizostavni Basta i Odium - standard, kvaliteta, pouzdanost, lepršavost izvedbe i izbora muzike za cjelonoćni ni makac s podija. Da, da, sve je to protokolarno dobro znano. Obogatite se divnim životnim iskustvom, zaplešite s Protokolom!

Itch (cfsn) / Basta (Protokol) / Odium (Protokol)

ulaz: 35 kn, happy hour 23-01h

 

04.05.2011. 11:25:43
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh