« Clubbing
objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci
UFO - INVAZIJA DEMO BENDOVA NA OSIJEK

Od 1. srpnja u pretprodaji karte za UFO!

Posebne pogodnosti i iznenađenja očekuju sve posjetitelje osječkog festivala

UFO Osijek
UFO Osijek (UFO)
Više o

Osijek

,

Gotovina presuda

,

Gotovina 24 godine

,

Markač 18 godina

,

Čermak oslobođen

Bolji, jači nego ikada prije, sedmi po redu Urban fest Osijek uz Osječko 2010. svakoga dana sve nam je bliže!

Kao festival koji promiče mlade i neafirmirane umjetnike, UFO je prepoznat od strane publike, ali i izvođača, o čemu svjedoči i prošlogodišnja nagrada Circoolar za najbolji demo festival u Hrvatskoj.

Od 8. do 10. srpnja potporu demo bendovima pružite će i neki glazbeni velikani europske, ali i svjetske glazbene scene kao što su Elvis Jackson i Behemoth. Fest će se održati na prostoru uvijek atraktivne Tvrđe na dvije pozornice: rock/punk/metal stage u dvorištu Vege i elektro stage u dvorištu Kazamata.

  „Dođite i poslušajte našu svirku! Nećemo razočarati jer očekuje Vas urnebesno dobar provod i obilje beskompromisno dobre glazbe!",  poruka je četrdesetak probranih demo bendova i DJ-a koji će nastupiti na najvećem demo festivalu u regiji.

 Ulaznice - cijene i prodajna mjesta 

Jednodnevne ulaznice po cijeni od 50 kuna moguće je kupiti samo na ulazu festivala. Festivalska ulaznica za sva tri dana iznosi 80 kuna te će se ista moći kupiti od 01. srpnja na sljedećim pretprodajnim mjestima:

Osijek- caffe bar „Excalibur", CD shop „Dancing bear"
Zagreb - Dirty Old Shop; Planet Music
Virovitica - caffe bar „Bar Code"
Slatina - rock caffe „Haustor"
Našice - caffe bar „Aquarius"
Požega - Evergreen
VIinkovci - Klub „BAZA"
Đakovo - glazbeni centar „Fokus"
Slavonski Brod - Music shop
Vukovar- caffe bar „B.B."

Besplatna konzumacija po izboru prije 19h

Osječka pivovara, kao generalni pokrovitelj festivala, pobrinut ću se za sva žedna grla s promotivnim cijenama pića i tako poduprijeti odličnu atmosferu koju jamči nastup gotovo četrdesetak demo bendova i devet headlinera. Svi posjetitelji svakoga dana, bilo s dnevnom ili s festivalskom ulaznicom, koji dođu na festival prije 19 sati dobivaju besplatnu konzumaciju pića po izboru!

40% popusta na povratne karte HŽ-a

Za sve posjetitelje i sudionike Urban festa Osijek uz Osječko koji se odluče putovati vlakom HŽ Putnički prijevoz d.o.o osigurao je popust u visini 40% od redovite prijevozne cijene u 1. i 2. razredu svih vrsta redovnih vlakova. Povlastica se ne odnosi na udaljenosti manje od 25 km. Da bi se ispunili uvjeti za korištenje odobrene povlastice potrebno je:

- prilikom kupovine prijevozne karte izjaviti da se putuje na navedeni festival
- prijevozna karta mora biti isključivo povratna
- ovjerena u povratku od strane organizatora festivala.

UFO tramvaj

Kada smo kod prijevoza, provozajte se i UFO tramvajem! Prošle subote je u suradnji sa grafiterima Saveza udruga mladih Juga II na Trgu Ante Starčevića oslikan jedan od gradskih tramvaja znakom Urban festa Osijek.

Biti drugačiji - to je želja organizatora UFO-a uz Osječko! Zato iskoristite priliku i razgledajte grad na Dravi u jednom od najljepših osječkih tramvaja!

>>7. UFO od 8. do 10. srpnja u Osijeku

Ovog tjedna održat će se i dva UFO intro partyja, prvi već 1. srpnja u Old bridge pubu, gdje će vas od 22h na house stageu zabavljati Kolek3k i Vladimir Miler. D

rugi intro party održat će se 2. i 3. srpnja na Kopici!

Ulaz na sva događanja je besplatan, a najsretniji posjetitelji UFO Intro-a imat će priliku osvojiti festivalske ulaznice za nadolazeći Urban fest Osijek uz Osječko 2010.!

Sve dodatne informacije o Urban festu Osijek uz Osječko 2010. možete naći na službenim stranicama festivala www.ufo.com.hr.

29.06.2010. 14:57:30
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh