« Muškarci
objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci
MMM

Oblici ženskog tijela koje muškarci obožavaju

Ne postoji univerzalni oblik ženskog tijela koji se sviđa baš svim muškarcima, no izbor se može suziti na šest oblika koji su najdraži većini

Muškarci vole obline
Muškarci vole obline (Arhiva)
Više o

stražnjica

,

obline

,

bokovi

,

oblik tijela

,

bujne grudi

Muškarci imaju različit ukus što se tiče žena, no nekoliko oblika tijela jednako su privlačna velikoj većini. Za početak, naglašena zadnjica i bokovi u stilu Jennifer Lopez natjerat će gotovo svakog da se okrene.

Uz to ide i bujno poprsje koje će bez greške privući pažnju svakog muškarca u prolazu, iako znanstvenici ne uspijevaju shvatiti zašto je tome tako.

>> Koji oblik tijela muškarci najviše vole kod žena >>

Male džepne Venere kako se obično opisuju Kylie Minogue ili Eva Longoria također imaju velik broj poklonika, jer su prelijepe i seksi, a tako male čine se krhke i u potrazi za zaštitnikom, što voli svaki muškarac.

No, niti visoke i vitke manekenke nisu bez svoje horde obožavatelja, ali muškarci ih se često boje i vole ih gledati iz prikrajka, skupljajući hrabrost da im priđu. Odmah uz njih idu i vitke sportski nastrojene žene poput Charlize Theron ili Cameron Diaz, koje također imaju puno obožavatelja.

>> Koji oblik ženskog tijela vole muškarci u raznim dijelovima svijeta >>

Na kraju, žene bujnih oblina bez greške nalaze poklonike bilo gdje da se pojave, jer svojim oblinama jednostavno očaraju okolinu.

23.06.2014. 21:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh