« Žene
objavljeno prije 8 godina i 6 mjeseci
TIPOVI

Koji oblik tijela muškarci najviše vole kod žena

Zbog lakše vizualizacije uz svaki ćemo oblik naglasiti najpoznatije žene koje ga imaju, pa možete mirno sanjariti i dalje

Kakve žene najviše vole muškarci
Kakve žene najviše vole muškarci (Arhiva)
Više o

stražnjica

,

velike grudi

,

grudi

,

bokovi

,

poprsje

Reći da postoji jedinstven oblik tijela koji vole svi muškarci praktički je nemoguće, pa su istraživači došli do zaključka da postoji šest oblika tijela koja su najdraža muškarcima.

Zbog lakše vizualizacije uz svaki ćemo oblik naglasiti najpoznatije žene koje ga imaju, pa možete mirno sanjariti i dalje.

Uzmimo za početak žene naglašenih bokova i stražnjice, koja je oduvijek bila adut pravih komada, a i to je upravo ono za čim se muškarci okreću na cesti očiju zalijepljenih za bokove koji se elegantno njišu s jedne strane na drugu. Za primjer je dovoljno navesti Jennifer Lopez kako bi shvatili na što mislimo.

Bujne grudi još su jedan od omiljenih fetiša o kojima su prolivene bačve tinte u znanstvenim radovima koji su pokušali dokučiti što to muškarce tako neodoljivo privlači uzbibanim bujnim poprsjima kakve ponosno nose Salma Hayek ili Katy Perry.

Malo ali slatko deviza je dobrog dijela muškaraca, pogotovo onih nižih koji su najčešće svojom visinom ograničeni na džepne Venere. Uz to, takve su žene izgledom krhke i kao da traže zaštitu, što će svaki muškarac rado pružiti ako se zovu Shakira, Eva Longoria ili Kylie Minogue.

Manenke su također obavezan dio mokrih snova, jer svojim visokim i vitkim stasom te nogama koje nemaju kraja jednostavno izluđuju muškarce. Uzmimo samo Naomi Campbell, Evu Mendes, Cindy Crawford ... lista je prilično dugačka.

Bujne žene raskošnih oblina bez problema izazovu pomutnju gdje god da se pojave, kao da se može vidjeti kako dim suklja iz glava muškaraca koji pred očima imaju Christinu Hendricks, Mariah Carey ili Kim Kardashian.

Za kraj smo ostavili vitke sportske tipove, koje ipak imaju više mesa na sebi od manekenki, ali njihova vretenasta tijela izazivaju zavidne poglede žena i bludne poglede muškaraca. Dovoljno je spomenuti Charlize Theron i Cameron Diaz da vam bude jasno na što mislimo ...

27.11.2012. 23:08:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh