« Muškarci
objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci
OPA!?

Što žene prvo gledaju na muškarcima

Žene imaju svoj sustav procjenjivanja muškaraca i, iako su želje različite, nekoliko elemenata zajedničko je svima

Da vidimo mi to ...
Da vidimo mi to ... (Dreamstime)
Više o

žene

,

veze

,

muškarci

,

odmjeravanje

Žene gledaju muškarce jednako kao i oni njih, možda čak i više jer su vičnije skrivenim pogledima, a što zapravo traže, muškarcima obično nije jasno. Naravno, zbune se kad misle da je njihov šarm univerzalan i pali baš kod svake ...

No, i u toj poplavi kriterija koje svaka žena gradi kroz godine, ima nekoliko njih koji su zajednički svima i, na sreću muškaraca, na dobar dio njih mogu utjecati.

Visina i težina obično su prve stvari koje prođu procjenu, a tu uglavnom vrijedi pravilo zlatne sredine, jer nije dobro biti ni premršav ni predebeo, ali ni previsok ili prenizak. Linija se može istesati, visinu oni niži mogu malo dodati, ali trebate znati unaprijed - ako ne prođete ovaj test, nemate šanse pokazati svoje pravo lice.

Privlačno lice na muškarcu je važno ženama, no jednako je važan način na koji muškarci to svoje lice pokazuju - možete vi biti Apolon, no neuredna kosa, brada i odjeća odbit će svaku ženu od vas. 

Osmijeh je izuzetno važan, jer to daje jednu novu dimenziju privlačnosti bilo kojem licu, a takvi vedri signali ne mogu ostati neprimjećeni. Njega obično treba pratiti smisao za humor, jer takve su osobe uvijek tražene.

Ako ste uz sve ovo još i samopouzdani, no ne i nadmeni i komunikativni, imat ćete priliku pokazati sve svoje ostale vrline, a možda i uspješno sakriti mane. 

Stoga, ako vam nešto od gore navedenog nedostaje, krenite na posao ...

23.06.2014. 18:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh