« Život
objavljeno prije 10 godina i 10 mjeseci
ŠKICANJE

Što gledaju žene, a što muškarci

Koje karakteristike suprotnog spola gledaju žene, a što je naročito zanimljivo muškarcima

Što je važno kojem spolu
Što je važno kojem spolu (Arhiva)
Više o

udvaranje

,

privlačnost

,

osvajanje

,

odmjeravanje

Na što morate paziti kad idete van u nadi da ćete naći pripadnika suprotnog spola koji ili koja bi se mogao zainteresirati za vas? Ako ste muško, djevojke sigurno neće odmah imati seks na pameti, ali će sigruno procijeniti može li se ta osoba brinuti o njoj, kako financijski tako i emocionalno.

Muškarcima će, očekivano, prvo pasti na pamet kako bi ta djevojka mogla izgledati gola u krevetu, a žene će razmišljati ima li taj muškarac posao. Žene zanima vizualni izgled, a oči su im gotovo programirane da vide ono što ih zanima, a da pritom ne bulje.

Dakle, muškarci detaljno gledaju žene, dok one brzinski skeniraju detalje koji im otkrivaju ono što im je potrebno da sklope sliku o muškarcu u svojoj glavi. 

Ženama su tako točke skeniranja forma, osmijeh, oči i šake, a obraćaju pažnju na inteligenciju, smisao za humor, iskrenost i povjerenje jer takve karakteristike traže u muškarcu.

Muškarci, s druge strane, prate obline pogledom, a ono što trebaju uvijek napraviti je pogledati ženu u oči, jer će ona tek tada to shvatiti kao flert. 

09.07.2013. 21:32:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh