« Clubbing
objavljeno prije 9 godina i 6 mjeseci
PARTIJANA

NYE Croatia objavio headlinere

Thomas Gold i Mark Knight dolaze u Zagreb kao headlineri najvećeg novogodišnjeg festivala u regiji u Boćarskom domu.

Super party za Novu ...
Super party za Novu ... (Playground)
Više o

Playground NYE CROATIA Festival 2015

,

headlineri

,

ulaznice

,

cijena ulaznica

Playground NYE Croatia Festival koji će se održati 31.12.'14 i 01.01.'15 u Boćarskom domu najavio je kompletni LINE UP za najveći novogodišnji spektakl u regiji. U 2 dana nezaboravno dobrog dočeka Nove godine nastupiti će više od 20 DJ-eva na 2 odvojena stage-a. Svi gosti moći će uživati u svjetski poznatim imenima poput Thomas Golda za Novu godinu te Mark Knight-a za reprizu dočeka.

Early bird ulaznice u prodaji!

Od ponedjeljka su u prodaji Early bird ulaznice koje možete nabaviti do 05.12. ili pak do isteka zaliha na svim ENTRIO prodajnim mjestima, u Re:forma fitness centru ili pak online putem oficijalne straniceNYE Croatia Festivala.

Regularne ulaznice uključuju ulazak na event te šampanjac u ponoć dok VIP ulaznice uključuju i konzumaciju hrane te gratis bocu za svaku treću prodanu ulaznicu. Trenutne cijene regularnih karata su 219,00kn za jedan dan te 299,00kn za dva dana. VIP ulaznice su trenutno dostupne po cijeni od 399,00kn za jedan odnosno 599,00kn za dva dana.

Svjetski poznata imena dolaze u Zagreb!

Thomas Gold je Berlinski DJ i producent koji je zadnjih par godina osvojio svjetsku electro house scenu svojim hitovima. Nastupao je po svjetskim  klubovima, priznatim festivalima poput Tomorrowlanda, Ultra Music Festivala a svojim radom dobio je rezidenciju u jednom od najpoznatijih klubova na svijetu Live u Las Vegasu.

Mark Knight

Londonski Dj, svjetskog kalibra, ime dobro poznato svim ljubiteljima electro house glazbe, Mark Knight nastupiti će na reprizi dočeka Nove godine zajedno sa Toolroom records programom poznat po imenu Toolroom takeover.

Re:forma! & Astralis na 2. stageu

Uz svejtski poznata imena za kvalitetu i odličnu atmosferu pobrinuti će se re:forma! koja je poznata po odličnoj i u najmanju ruku drugačiju produkciju koja uvijek izaziva oduševljenje među posjetioima. Na drugom stageu pridružit će im se Astralis (Go Cut & Ludvig) te TrancePort & drugi.

Special guest TBA!

Uz svjetski poznata imena organizatori najavljuju da će objaviti još jednu od zvjezda elektronske glazbe i to do kraja ovog tjedna a nastupati će na reprizi dočeka 01.01.'14.

Ostale zanimljivosti

Uz poznata svjestka DJ imena nastupit će i Vanillaz, Joe2Shine, Kosta Radman, TCTS, Just Kidding, Applebottom & drugi rezident DJ-i.

Organizatori su potvrdili dolazak velikog broja stranaca a ponajviše onih iz Engleske koji privatnim letovima dolaze na festival. Predviđa se da bi na eventu moglo biti i do 5000 ljudi stoga požurite po svoju ulaznicu još danas jer je broj ulaznica ograničen radi kapaciteta Boćarskog doma.

Sve informacije pratite na službenoj stranici Playground NYE Croatia

05.11.2014. 19:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh