« Lifestlye AUTO
objavljeno prije 7 godina i 8 mjeseci
NOVOSTI

Novi Peugeot 5008

Koncept novog SUV Peugeot 5008 donosi trostruki izazov: nastaviti razvoj marke i podići je u viši cjenovni razred, ostvariti međunarodni uspjeh i postati vodeće vozilo segmentu velikih SUV-ova

Peugeot 5008
Peugeot 5008 (Automania)
Više o

Peugeot 5008

Naziv ostaje isti, ali koncept je u potpunosti jedinstven: novi Peugeot 5008 osvaja novo područje - područje velikih SUV-ova sa sedam mjesta u segmentu C.

Na tom obećavajućem tržištu, koncept novog SUV Peugeot 5008 donosi trostruki izazov: nastaviti razvoj Marke i podići je u viši cjenovni razred, postati vozilo prisutno na svjetskoj razini i ostvariti međunarodni uspjeh i postati vodeće vozilo segmentu velikih SUV-ova sa sedam mjesta u segmentu C.

Novi Peugeot i-Cockpit® - više od kabine!
U unutrašnjosti se nalazi Peugeot i-Cockpit® najnovije generacije, taj inovativni, gotovo futuristički koncept putnike u vozilu odvodi u originalan i visokokvalitetni svijet pun iznenađenja. Osim kompaktnog upravljača i velikog dodirnog zaslona od 8", novi Peugeot i-Cockpit® serijski nudi i izvanredni digitalni prikaz u visini očiju visoke razlučivosti, do 12,3" s animacijama i zadivljujućim izgledom.

Sve o ovom velikom SUV-u pročitajte na portalu Automania.hr

08.09.2016. 10:54:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh