« Lifestlye AUTO
objavljeno prije 7 godina i 6 mjeseci
NOVOSTI

Novi Mini Countryman

Najnovija verzija pogona na sve kotače ALL4 također jamči i zabavu u vožnji kad vozači skrenu s asfaltiranih prometnica

Novi MINI Countryman
Novi MINI Countryman (Automania)
Više o

MINI Countryman

,

MINI Cooper S E Countryman ALL4

S premijerom novog MINI Countrymana, tradicijom bogat britanski brand nastavlja s osvajanjem premium kompaktnog segmenta.

Novi MINI Countryman je najveći i najsvestraniji model u 57 godina dugoj povijesti branda. Nakon što je iz temelja iznova razvijen, ovaj se model sada može pohvaliti značajnim poboljšanjima po pitanju prostranosti, funkcionalnosti, sportskog duha i premium karakteristika.

Novi MINI Countryman (kombinirana potrošnja goriva: 7,0 - 2,1 l/100 km; kombinirane emisije CO2: 159 - 49 g/km) izborio se za jedinstveno mjesto među svojim izravnim konkurentima zahvaljujući moćno ekspresivnom dizajnu, učinkovito oblikovanoj karoseriji, a osobito neusporedivoj okretnosti u vožnji.

Najnovija verzija pogona na sve kotače ALL4 također jamči i zabavu u vožnji kad vozači skrenu s asfaltiranih prometnica. Pored toga, novi MINI Countryman prvi je model branda koji će biti dostupan s plug-in hibridnim pogonom.

Riječ je o modelu MINI Cooper S E Countryman ALL4, koji ima domet i do 40 kilometara vožnje isključivo na električnu energiju.

Sve o ovom zanimljivom modelu pročitajte na portalu Automania.hr

01.11.2016. 12:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh