« Lifestlye AUTO
objavljeno prije 7 godina i 11 mjeseci
NOVOSTI

Novi Citroën C3

Unutrašnjost novog C3 odlikuje se dizajnom koji u prvi plan stavlja udobnost, tako da je svako putovanje ispunjeno zadovoljstvom

Novi Citroën C3
Novi Citroën C3 (Automania)
Više o

Citroën C3

Citroën predstavlja novi Citroën C3 i tako obnavlja svoj najprodavaniji model, koji je od 2002. proizveden u više od 3,5 milijuna primjeraka.

Svojom osobnošću izražajnih boja, novi C3 ruši ustaljena tržišna pravila te donosi svježinu i optimizam. Ističe se jedinstvenim oblikom i grafičkim elementima koji pridonose njegovom energičnom stavu punom samopouzdanja.

Odvažan stil naglašavaju i brojne mogućnosti personalizacije. Unutrašnjost novog C3 odlikuje se dizajnom koji u prvi plan stavlja udobnost, tako da je svako putovanje ispunjeno zadovoljstvom.

Naposljetku, opremljen je suvremenim internetskim tehnologijama, kao što je ConnectedCAM Citroën ugrađena kamera visoke razlučivosti koja omogućuje dijeljenje slika i videa, a predstavljena je prvi put u svijetu.

Izvana, novi C3 može krasiti dvobojna karoserija s 3 boje krova, koje prate obojani detalji na svjetlima za maglu, kućištima osvrtnih zrcala, stražnjim staklima i na Airbump-u®. 

Više pročitajte na portalu Automania.hr

01.07.2016. 09:34:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh