« Lifestlye AUTO
objavljeno prije 6 godina i 11 mjeseci
NOVOSTI

Novi BMW serije 6 Gran Turismo

Impresivna funkcionalnost ovog oblika karoserije i visoki standardi udobnosti vožnje i prostranosti koji pružaju idealno okruženje za opuštajuće putovanje su značajke koje su odredile karakter prethodnika novog automobila

BMW serije 6 Gran Turismo
BMW serije 6 Gran Turismo (Arhiva)

BMW predstavlja detaljno ažuriranog nasljednika jednog od najkonkretnijih koncepata vozila posljednjih godina. Novi BMW serije 6 Gran Turismo kombinira udobnost dalekih putovanja luksuzne limuzine s privlačnim stilom kupea.

Impresivna funkcionalnost ovog oblika karoserije i visoki standardi udobnosti vožnje i prostranosti koji pružaju idealno okruženje za opuštajuće putovanje su značajke koje su odredile karakter prethodnika novog automobila - utemeljitelja ovog žanra vozila.

Te su prednosti dodatno poboljšane u novom BMW-u serije 6 Gran Turismo, čija je sustavna evolucija iz BMW-a serije 5 Gran Turismo posebno vidljiva u sportskoj eleganciji novog modela, visoko naprednim značajkama opreme, inovativnim sustavima kontrole i pomoći i velikim pomacima u dinamici i učinkovitosti.

Više pročitajte na portalu Automania.hr

20.06.2017. 13:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh