« Clubbing
objavljeno prije 7 godina i 8 mjeseci
2014.

Nova 101 godina u Tvornici

Svi glavni elementi dočeka sasvim su jasni: dva floora (Veliki I Mali pogon), yem kolektiv, izuzetno prihvatljiva cijena upada i party do zore

Dočekajte Novu 2014. u Tvornici
Dočekajte Novu 2014. u Tvornici (Tvornica kulture)
Više o

Tvornica kulture

,

ulaznice

,

doček Nove godine

,

Nova godina doček

Priče s prošlogodišnjeg dočeka Nove godine u Tvornici još kruže gradskim tržicama i mračnim ulicama pa bi bio red da se tradicija najboljeg dočeka nastavi. Iz tog razloga su organizacijske snage udružili Radio 101 i Tvornica kulture te očekivano angažirali DJ kolektiv koji je već godinu dana žari i pali Velikim i Malim pogonom kluba u Šubićevoj.

Svi glavni elementi dočeka sasvim su jasni: dva floora (Veliki I Mali pogon), yem kolektiv, izuzetno prihvatljiva cijena upada i party do zore za ulazak u još jednu godinu loših odluka.

Glavni floor nazvan Top 101 Hits smješten je u velikoj dvorani, dok će zauzeti 101 indie chart, jer drugog naziva za "ono što se ne vrti na svim radio stanicama" trenutno nema.

Ako i niste čuli za yem kolektiv morali ste biti barem na nekom od njihovih razuzdarenih tuluma kao što su Retrostep, Kultivator, Šihta, In Da Klub, yem od jabuke, Rock Am Klub...

Yem čini petnaestak DJ-eva koji su iza sebe bilježe nastupe po svim većim regionalnim festivalima (Terraneo, InMusic, Exit) a trenutno drže rezidenturu u The Beertiji, klubu Klub. i Tvornici Kulture.

Ulaznice

Ulaznice za Novu 101 godinu u prodaji su po promotivnoj cijeni od 40 kn, što je cijena koja će vrijediti do 25. prosinca.

Od 26. prosinca do zadnje minute 2013. godine cijena će iznositi 50kn.

Po ulasku u 2014. cijena ulaznica se penje na 70kn.

Kupiti se mogu na službenim prodajnim mjestima:

• Tvornica kulture (Ljudevita Posavskog 1)

• Entrio - www.entrio.hr

28.11.2013. 16:53:02
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh