« Clubbing
objavljeno prije 11 godina i 6 mjeseci
OPEN AIR

Nouvelle Vague uspješno otvorili sezonu koncerata na Tuškancu

POGLEDAJTE GALERIJU - Nakon sat vremena svirke uživo, bend se čak dva puta vratio na pozornicu

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Bruno Konjevic / CROPIX)
Više o

garaža Tuškanac

,

recenzija koncerta

,

plato Tuškanac

,

Nouvelle Vague

Francuski glazbeni sastav Nouvelle Vague za svoj drugi koncert u Hrvatskoj odabrao je zanimljivu lokaciju platoa iznad garaže Tuškanac. Nakon davne 2008. i nastupa u Tvornici, open air ambijent na Tuškancu bio je sasvim novi izazov za bend i publiku.

Zagrepčani su Nouvelle Vague sinoć dočekali sa zvužducima, ali na kraju nitko plato nije napustio bez osmjeha na licu. Naime, bend se na pozornicu trebao popesti u 21 sat, ali to nije učinio sve do 22.15 što je izazvalo opravdano negodovanje publike, pogotovo uzme li se u obzir da DJ koji je trebao zagrijati atmosferu nije najbolje odradio svoj posao.

K ad su se Francuzi konačno ukazali na i više nego solidno popunjenom platou, opravdali su očekivanja, a donekle i visoku cijenu ulaznice od 180 kuna. Pjesme laganih ritmova vješto su kombinirali s bržima te su uspjeli rasplesati publiku koja je odlično reagirala na njihove najpoznatije hitove.

Oduševljenje je bilo na vrhuncu uz pjesmu "Too drunk to fuck" te na samom kraju kada je publika glasno pjevala "Love will tear us apart". Nakon sat vremena svirke uživo, bend se čak dva puta vratio na pozornicu i odsvirao četiri dodatne pjesme.

Uz nepogrešnu svirku, dvije pjevačice su u najboljem svjetlu pokazale svoje vrlo kvalitetene volake, a u posebnom sjećanju zagrebačkoj publici ostat će pomalo neobična plavokosa pjevačica koja je pozornost plijenila zanimljivim plesnim točkama i spontanim spuštanjem među publiku.

15.05.2010. 10:50:10
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh