« Kazalište
objavljeno prije 13 godina i 7 mjeseci
POGLED IZNUTRA

Noć kazališta sutra u KNAP-u

Nakon predstave 'Romanca o tri ljubavi' koja započinje u 20 sati, očekuje vas otvorena proba nove predstave KNAP-a, a nakon probe moći će se razgovarati s režiserom i glumcima

Romanca o tri ljubavi
Romanca o tri ljubavi (KNAP)
Više o

zagreb-info

,

KNAP

,

KC Peščenica

,

Romanca o tri ljubavi

,

nova predstava

,

Otvorena proba

,

Amateri

U subotu, 20. studenog u 20 moći ćete pogledati novu predstavu kazališta KNAP "Romanca o tri ljubavi" koju je publika, ali i kritika već odlično prihvatila.

Predstava je nastala suradnjom Akademije dramske umjetnosti i kazališta KNAP-a.

glume: Maja Posavec, Mirna Medaković, Silvio Vovk, Damjan Simić
režija: Boris Svrtan

Ulaz - besplatan!

Malo kasnije, u 22.30 očekuje vas jedinstvena prilika koja se ne propušta. Otvorena proba nove predstave radnog naslova "Amateri".

Novi dramski tekst Borivoja Radakovića "Amateri" socijalno je angažirana crna komedija koja na izvrnut i ekscentričan način progovara o neuralgičnom punktu naše svakodnevice - siromaštvu koje poput raka izjeda ljudsko dostojanstvo i moral.

Dovedeni na rub egzistencije, antijunaci ove tragikomedije vodoinstalater papučar Krap (Ranko Zidarić ), isfrustrirani kukavac Grga (Goran Grgić), kvartovski ridikul Kuka (Vilim Matula) te iskusna prostitutka Stela (Petra Dugandžić) odlučili su se na očajnički čin: pokušavaju snimiti porno film "Made in Croatia" koji bi ih izvukao sa dna i napunio im džepove.

Kako to obično biva u životu, priča je krenula drugim tijekom te oni umjesto tjelesne pred publiku rasprostiru svoju emotivnu golotinju: svoje sudbine, svoje strepnje i frustracije, svoje utopijske želje...

Nakon probe posjetitelji će moći razgovarati s režiserom i glumcima!!

glume: Ranko Zidarić, Goran Grgić, Vilim Matula, Petra Dugandžić
režija: Petar Veček
dramaturg: Mario Kovač
Premijera predstave očekuje se sredinom prosinca.

Detaljnije informacije o predstavama možete pronaći na www.knap.hr

19.11.2010. 13:46:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh