« Clubbing
objavljeno prije 12 godina i 2 mjeseca
OPAKA PARTIJANA

Nicky Romero rasplesao Aquarius

U noći sa subote na nedjelju u Zagrebu zabilježen potres s epicentrom u Aquariusu; trajao je do jutra

Nicky Romero je potvrdio reputaciju
Nicky Romero je potvrdio reputaciju (Zvone Krstulović / START PRESS)
Više o

Aquarius

,

Sound Designers

,

Nicky Romero

Fantastična atmosfera vladala je u subotu u Aquariusu na Sound Designers partyju i nastupu Nickyja Romera. Najavljen kao jedan od najblistavijih i najperspektivnijih DJ imena novije generacije koji se nalazi na listi Top 10 obećavajućih imena u 2012. godini u svijetu dance glazbe, 22-godišnji Nizozemac u potpunosti je opravdao najave, oduševio je publiku i zaista je pokazao svoj talent.

U prepunom zagrebačkom Aquariusu Romero je fanovima priuštio energičan nastup, po čemu je i poznat. Publiku je osvojio i svojom neposrednošću. Tijekom nastupa stalno je doživljavao ovacije, plesalo se kao u transu, a mnogi su se još dok je Nicky bio za pultom htjeli rukovati s njim što im je on udovoljavao. Atmosferom u Aquariusu Romero je bio vidno zadovoljan, a vidjelo se - ponesen euforijom partyjanera - da je i teška srca napustio stage.

Znamo da PR djelatnici bezočno pretjeruju kada za nastupe raznih DJ-eva često navode kao su na nastupu "zapalili klub", uostalom zato su ti PR-ovi i plaćeni. Pitanje je koliko njihovim otrcanim frazama itko više vjeruje. No, za nastup Nickyja Romera u Aquariusu, da smo kojim slučajem PR-ovi, rekli bi: U noći sa subote na nedjelju u Zagrebu zabilježen potres s epicentrom u Aquariusu; trajao je do jutra. I ne bismo pretjerali.

Dakle, Nicky Romero, Aquarius Zagreb - odlično!

Piše: Zvone Krstulović / START PRESS
16.04.2012. 16:33:49
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh