« Kazalište
objavljeno prije 3 godine i 5 mjeseci
KAZALIŠTE

Nedjelja u kazalištu s Malim Teatrom

Mali teatar vas poziva da ovu nedjelju provedete u kazalištu na mjuziklu namijenjenom djeci, onima koji se tako osjećaju i njihovim plišanim prijateljima!

Sretna priča jednog medvjedića
Sretna priča jednog medvjedića (Arhiva)
Više o

kazalište

,

predstave

,

Mali teatar

"Jednog dana jedan tata jednog medu s police trgovine uze." Tako medo započinje svoj put kroz odrastanje jedne djevojčice. Put od najvećeg prijateljstva, do napuštanja i gubitka identiteta. Kako se na kraju "davno zaboravljen i paučinom prekriven" medvjedić probudio iz plišanog sna?

Zašto je bitno ne zapostavljati svoje igračke? Koje je najvažnije od najvažnijeg pravila odrastanja? Odgovore na ova i druga bitna životna pitanja doznajte u ovom veselom i poučnom plišanom mjuziklu.

Predstava potiče empatičnost, kreativnost i druge odgojne vrijednosti kod djece i njihovih roditelja. Tema igre i važnost igre za odgojno-obrazovni proces svakog djeteta pretače se i na svijet odraslih - ne samo kao najprirodnija metoda učenja, već i kao najprirodniji recept za ljudsku sreću.

Sretna je priča svoj put započela 2019. godine u sklopu humanitarne akcije prikupljanja plišanih igračaka koju je organizirala Međimurska udruga za ranu intervenciju u djetinjstvu. U početku je postojala samo kao naslov akcije i recital, godinu dana nakon toga razvila se u slikovnicu, da bi konačno u produkciji Malog teatra zaživjela kao predstava za cijelu obitelj.

Prije i nakon predstave na blagajni ćete moći kupiti i svoj primjerak SLIKOVNICE "Sretna priča jednog medvjedića", autora Igora Bakse.

Cijena slikovnice je minimalna donacija od 90 kn. Prodajna cijena u knjižarama je 100 kn.
Također je možete i naručiti pisanjem u inbox na Facebook stranici Malog teatra(https://www.facebook.com/tvojmaliteatar).

Uz narudžbu slikovnice, dobit ćete i autogram autora s personaliziranom posvetom te link na besplatan download glazbe iz istoimene predstave.

Donacijom za slikovnicu podržavate i buduće projekte Malog teatra:
* druga sezona "Tate Slikovnice" na Youtubeu
* predstave za djecu u sezoni 2021./2022.

REŽIJA: IGOR BAKSA
TEKST I DRAMATIZACIJA: IGOR BAKSA, MARTA CEROVEČKI
GLAZBA: IVAN PETRANOVIĆ
LUTKE: PLISANIMEDO.HR
SCENOGRAFIJA: NIKOLINA KNEŽEVIĆ HRGOVIĆ
KOREOGRAFIJA: MIA ZALUKAR
LIKOVNO OBLIKOVANJE: IVANA GEČEK
IGRAJU: MARTA CEROVEČKI, IGOR BAKSA

nedjelja, 6.12. 2020. u 16.00 @KUC Travno

Cijena ulaznice: 30 kn (moguće kupiti na ulazu pola sata prije predstave)

Uzrast: 3 - 9 godina

Trajanje: 40 minutaInfo/ulaznice: kod organizatora, tvojmaliteatar@gmail.com

Programska suradnja: KUC Travno

Facebook događaj

03.12.2020. 09:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh