« Clubbing
objavljeno prije 12 godina i 6 mjeseci
KONCERT

Ne propustite Meritas večeras u Tvornici kulture

Večerašnje druženje sa zagrebačkom publikom počinje od 21 sat, a publika će u više od sat i pol moći uživati u ugodnoj atmosferi

Meritas večeras u Tvornici kulture
Više o

Tvornica kulture

,

Meritas

,

koncert

Grupa Meritas će večeras, nakon četiri godine izbivanja s klupske scene, održati zimski koncert u Malom pogonu Tvornice kulture. Večerašnje druženje sa zagrebačkom publikom počinje od 21 sat, a publika će u više od sat i pol moći uživati u ugodnoj atmosferi kakva inače vlada na njihovim koncertima. Blagajna će biti otvorena od 20h na ulazu će u prodaji biti samo 50 ulaznica. Ulaznice tijekom dana i dalje možete kupiti na svim ovlaštenim mjestima Eventima.

Na repertoaru današnjeg nastupa naći će se njihove najpoznatije pjesme poput „Igra", "Odjednom ti", "Budim se" ali i niz novijih pjesama kojima i dalje uspješno osvajaju hrvatski radijski eter i publiku poput "Ples" i "Budi blizu" koje se nalaze na novom albumu čiji je izlazak planiran za proljeće 2012.

"Veselimo se koncertu u Tvornici i druženju na kojem vas s nestrpljenjem očekujemo. Drago nam je što vam ovom prilikom možemo predstaviti Meritas u novom, proširenom izdanju te glazbenike koji su nam se sada pridružili - gitaristu Ivana Bozanića i basistu Maria Rašića, s kojima smo uspješno obogatili i objedinili cjelokupni zvuk - onaj koji već nekoliko godina gradimo s našim glazbenicima Tinom Ostrešom i Zdeslavom Klarićem, a sada nadopunjujemo novom energijom!" - poručile su Meritas ususret večerašnjem nastupu.

Nastup u Malom pogonu razveselit će sve koji uživaju u toplim, plesnim i pjevnim melodijama Meritas, a mogli bismo ih nazvati najljepšim pjesmama za dvoje. Iako su Meritas do sada nastupale i u većim prostorima, ovim se koncertom svrstavaju među eminentne hrvatske glazbenike koje su u želji da postignu prisniji kontakt s publikom, odabrale Mali pogon Tvornice kulture.

Ulaznice za koncert danas možete kupiti po cijeni od 55 kn na prodajnim mjestima Eventima ili na blagajni Tvornice kulture od 20h.

Zbog malog kapaciteta na ulazu će biti u prodaji samo 50 ulaznica.
08.12.2011. 16:01:05
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh