« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 9 godina i 2 mjeseca
SAVJETI

Najbrži način mršavljenja bez dijete

Svi se nadaju da će se višak kilograma natučen preko zime nekako magično pretvoriti u mišiće i nestati, a što je najbolje, to i nije nemoguće

Vježbanje i hidracija su važni elementi mršavljenja
Vježbanje i hidracija su važni elementi mršavljenja (FreeDigitalPhotos)
Više o

dijeta

,

pretilost

,

zdrava prehrana

,

vježbanje

,

skidanje kilograma

,

mršavljenje bez dijete

Mršavljenje bez dijete čini se kao utopija, no zapravo se radi o malom prilagođavanju svakodnevnih navika koje će uz vježbanje napraviti ono što želite - skinuti kilograme, a nećete biti gladni i nesretni.

Za početak, znajte da bez vježbanja neće ići - vjerovali ili ne, vježbanje vam daje dodatnu energiju, puni vas endorfinima i osjećate se sjajno nakon njega. Iskoristite to, ili barem prošetajte ubrzanim hodom dvadesetak minuta svakoga dana.

>> Korisni savjeti za mršavljenje bez dijete >>

Naravno, odmah iza vježbanja slijedi voda u dovoljnim količinama - ne trebate se napuniti vodom preko mjere, osam velikih čaša dnevno je dosta, a izbacite zaslađena pića i svedite alkohol na najmanju moguću mjeru.

Pet obroka dnevno treba vam kako biste cijeli dan imali energije, stoga krenite sa zdravim doručkom, nastavite s jogurtom i voćem za užinu, puno zelenog za vrijeme ručka, sušeno voće za popodnevnu užinu i lagana večera. Ako se suzdržite od grickalica, nećete biti ni gladni, a kilogrami će odlaziti.

>> Kako izgubiti kilograme bez dijeta i vježbanja >>

Dva trika za kraj - jedite hranu koja vam je ukusna, jer ćete onda imati onaj osjećaj zadovoljstva nakon što ste je pojeli. Zdrava hrana ne mora biti bljutava, eksperimentirajte, naučite koristiti začine i uživat ćete. 

Uz to, jedite iz manjih tanjura i odmah stavite količinu dovoljnu za obrok. Bez repeta, molimo.

>> Čudne taktike za mršavljenje koje stvarno uspijevaju >>

13.03.2015. 11:23:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh