« Muškarci
objavljeno prije 10 godina i 4 mjeseca
LOL

Muški savjeti ženama - ukratko

Praktičan i nekompliciran muški um mogao bi ovo izložiti i riječima, no umjesto toga većina bira šutnju kako ne bi došlo do svađe

Depilacija da, ali ne stalno i posvuda
Depilacija da, ali ne stalno i posvuda (Arhiva)
Više o

žene

,

savjeti

,

muškarci

,

izgled

Naravno da bi vas vaš muškarac trebao voljeti onakvu kakva stvarno jeste, no vama je bitno i kako vas on vidi, što posebno voli na vama i, na kraju, što voli na vašem izgledu. Istraživanje koje je napravio portal totalbeauty.com dalo je neke zanimljive odgovore na ta pitanja.

Naime, rezultati su, zapravo, neka vrsta kratkih savjeta muškaraca svojim ljepšim polovicama koje rijetko izgovaraju, ali zato stalno tako misle. 

Recimo, muškarci misle da žene trebaju sređivati nokte ako se zato osjećaju bolje i više seksi, no njima je dovoljno da nisu prljavi i izgriženi. Primjetit će ih jedino ako imaju turbo drečavi lak na sebi.

Kosa, s druge strane, treba uvijek biti mirišljava i čista, jer to je muškarcima važno, a frizura većini nije napeta. Šminka ... heh, standarnda žbuka nije baš poželjna, umjereno je ono što muškarci vole, da se njih pita, nosila bi se samo maskara i malo sjajila na usnama. 

Parfemi su sjajna stvar, no kako više nismo u Francuskoj u srednjem vijeku i higijena se može održavati bez problema, lagani miris je sasvim dovoljan, ne mora vas prepoznati sa 200 metara ako vjetarić lahori u njegovom smjeru. 

Koža je, jednako kao i kosa, važna muškarcima, a oni vole mekanu i mirisnu, njegovanu kožu. No, neće provjeravati svaki milimetar ....

Trepavice .. rekli smo već da malo maskare može, ali umjetne trepavice su nešto od čega se muškarci uglavnom povlače u strahu. Stoga, ako ih baš morate staviti, neka to bude za neke vrlo svečane prilike. 

Za kraj, dlake na tijelu. Idemo od glave - obrve trebaju biti uredne, ne stalno i uvijek detaljno počupane. Dlake muškacima smetaju ispod ruke i na nogama, tako da ne morate baš uvijek bili potpuno glatki. Donja frizura neka bude uredna, brazilka je i tako izašla iz mode ...

13.12.2013. 21:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh