« Muškarci
objavljeno prije 10 godina i 5 mjeseci
EH, DA ...

Što muškarci ne vole na ženama zimi

Tanke najlonke, prekratke haljine i kapa na glavi u zatvorenom prostoru jednostavno izluđuju većinu muškaraca tijekom zime

Uggsice su muškarcima šaka u oko
Uggsice su muškarcima šaka u oko (Arhiva)
Više o

žene

,

odjeća

,

muškarci

,

najlonke

,

zimska odjeća

,

uggsice

O muškarcima se priča da ne primjećuju nikakve promjene na svojoj dragoj niti što nosi na sebi, ali to ne može biti dalje od istine jer, iako ne komentiraju uvijek, imaju vrlo čvrsto mišljenje o izgledu svoje drage.

Zimska garderoba sama po sebi i nije pretjerano privlačna jer gotovo ništa ne otkriva, ali i kad otkriva, muškarci to baš ne vole. Tako, primjerice, pretanke najlonke na opakim minusima privlače pažnju muškaraca, ali u negativnom smislu. 

Naime, oni će jedva primjetiti najlonke, no sigurno će uočiti gotovo gole noge u prolazu i pitati se zašto bi netko zaradio gotovo sigurnu upalu pluća zbog nekog sumanutog modnog trenda.

Jednako tako ne vole ni prekratke haljinice koje jednostavno nisu primjerene godišnjem dobu, pa će njihovo mišljenje biti slično kao i kod najlonki - a zašto se ova smrzava?

Niti druga krajnost nije muškarcima privlačna, pa kad vide djevojku u vunenoj kapi u zatvorenom, grijanom prostoru ponovno postavljaju vječna pitanja o smislu mode i njenoj nepraktičnosti.

Uggsice žene vole, bez obzira što neke misle da su beskrajno ružne, ali jako dobro griju, no muškarci ih ne mogu vidjeti. Niti u jednoj kombinaciji, niti na jednim nogama.

11.12.2013. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh