« Muškarci
objavljeno prije 6 godina i 11 mjeseci
HE HE

Muške navike koje oni ne žele priznati - ni za živu glavu

U pretežno konzervativnim sredinama u koje slobodno možemo ubrojiti i Hrvatsku naizgled se sve odvija prema ustaljenim shemama, no je li to baš tako?

Muškarci ove stvari ne priznaju
Muškarci ove stvari ne priznaju (FreeDigitalPhotos)
Više o

muškarci

,

tajne

,

navike

Svaki je prosječni macho muškarac uvijek asociran s pivom, frendovima, nogometom i Jean-Claude van Dammeom ili Stevenom Seagalom, dok su za cure koktelčići, frendice, šminkanje i romantične komedije.

U pretežno konzervativnim sredinama u koje slobodno možemo ubrojiti i Hrvatsku naizgled se sve odvija prema ustaljenim shemama, uz par iznimki koje služe samo da bi se potvrdilo pravilo.

Tako u stvarnosti,kad dođu u goste, od domaćina će zatražiti da stavi na stol neko muško piće ako je u ponudi samo vermouth ili neki likeri, no ako se baš miješaju kokteli s kišobrančićima tipa Delboyevih, neće odbiti ... naručit će i drugi za maksimalno deset minuta.

Također,  iako su odgajani da "dečki ne plaču", i muškarci to rade. Ne baš tako često kao žene, sigurno ne tako javno, ali suza im iz oka kane za puno manje od višestrukog otvorenog prijeloma potkoljenice.

Muškarci u stvarnom svijetu ne zaziru od romantičnih komedija. Iako ćete ga morati nagovarati danima da ode s vama pogledati nešto pinky i vrckavo, ali on će na kraju priznati. Razlog je jednostavan - tamo glume dobri komadi u kratkim haljinicama koje može mirno gledati bez da mu prigovarate. Naravno, kad okrene glavu da protrlja oko, to nije kokica koju mu je neobazrivi klinac iz reda ispred ubacio u oko nego suzica koju jednostavno mora sakriti.

Za kraj - kad ustanovite da se vaše kremice misterizno same od sebe troše, budite pametni - najskuplje sakrijte negdje gdje ih on neće pronaći. Jer i on želi lijepo izgledati, ma koliko se trudio biti ravnodušan po tom pitanju. 

21.05.2017. 21:36:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh