« Muškarci
objavljeno prije 7 godina
EH, DA ...

Što to žene ne mogu podnijeti kod muškaraca

Muškarci koji se navuku na igrice žive u nekom svom svijetu i kad žena ode nekud sama i ostavi listu stvari koje bi bilo dobro napraviti dok je nema, ona se nada da će barem pola biti i napravljeno

Izbjegnite prigovaranje
Izbjegnite prigovaranje (Arhiva)
Više o

žene

,

muškarci

,

ponašanje

,

živciranje

Žene apsolutno polude kad im muškarac kaže da će ih nazvati nakon spoja, a onda to ne napravi. Rijetko kad je to namjerno zločesto ponašanje, obično im se žena nije dovoljno svidjela pa joj to ne žele reći ravno u glavu ili su samo malo flertali.

Svaki se muškarac barem jednom našao u situaciji da mu draga lupa na vrata od kupaonice, a on tamo sjedi spuštenih gaća i ... čita. Sportske stranice novina, strip, auto magazin, neki članak na netu, svejedno. Nakon toga možete samo očekivati pranje mozga, ništa drugo.

Ovisnost o video igricama još jedna je od stvari koje će ženama stvarno dići tlak iznad svih granica. Muškarci koji se navuku na igrice žive u nekom svom svijetu i kad žena ode nekud sama i ostavi listu stvari koje bi bilo dobro napraviti dok je nema, ona se nada da će barem pola biti i napravljeno. Naravno, čim se vrata zatvore omiljena igrica je u pogonu, a tamo vrijeme prolazi na neki drugi način ... tako da kad stigne kući, muškarac je i dalje u igrici, a nije napravljeno ništa.

I da, ženama je ono vaše mahinalno namještanje testisa jednostavno degutantno. Nemojte to nikada raditi kad ona gleda. A i kad mislite da ne gleda. Jer će vidjeti. 

21.05.2017. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh