« Muškarci
objavljeno prije 7 godina
EH, DA ...

Kako dostojanstveno prekinuti vezu?

Ako razlozi nisu jasni i ne razumiju ih obje strane, uključujući i onu koja je odabrala otići, zamjerke i krivnja će uništiti lijepe uspomene

Prekinite vezu kao gospodin
Prekinite vezu kao gospodin (Arhiva)
Više o

prekid veze

,

veza

,

dostojanstvo

Veze i brakovi često se raspadaju iz mnogih, a vrlo rijetko bez ikakvog razloga. Ako razlozi nisu jasni i ne razumiju ih obje strane, uključujući i onu koja je odabrala otići, zamjerke i krivnja će uništiti lijepe uspomene, donosi Genijalno.

Loš razlaz mogao bi završiti kao prtljaga koja će utjecati na buduće veze, piše pshologinja dr. Marcia Reynolds.

Veze donose radost i tugu, užitak i patnju. No, ono čega se sjećate o vezi često ovisi o tome kako je završila. Ako razmišljate izaći iz odnosa, postoje načini da se to učini s ograničavanjem kolateralne štete.

1. Budite sigurni da želite prekinuti vezu. Nemojte prijetiti odlaskom u nastojanju da se vaš partner promijeni. Budite sigurni da zaista postoji nedostatak ljubavi, poštovanja, ili radost - te da se to ne može oživjeti.

Ako postoji još makar malo nade, odlučite se za savjetovanje kako bi se utvrdilo postoji li način da se spasi odnos. Bolje je da se osjećate sigurno umjesto ljuti kada napravite svoj konačni izbor i kažete posljednje zbogom.

Ono što nam se sviđa, čemu se nadamo i ostavljamo iza sebe prolazi kroz faze naših života. To može stvoriti zbunjenost, razočaranje i ljutnju kada je uzrokovano odvojenim partnerovim rastom. Razgovarajte o tim promjenama s partnerom. Čak i ako imate problema artikulirati ono što osjećte, proces pokušaja podjele svojih misli je jako bitan.

Sva tri načina pročitajte na portalu Gentleman.hr

26.05.2017. 21:35:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh