« Muškarci
objavljeno prije 11 godina i 7 mjeseci
LOL

Muške fantazije kad masturbiraju

Muške fantazije iz normalnog stanja rapidno se mijenjaju čim donja glava preuzme kontrolu nad njima

O čemu muškarci maštaju s njim u ruci?
O čemu muškarci maštaju s njim u ruci? (Arhiva)
Više o

ženska masturbacija

,

muškarci

,

seksualne fantazije

,

seks maštanje

,

masturbiranje

Pitate li se ikad o čemu muškarci razmišljaju pri masturbaciji? Pitanje je upućeno i ženama i muškarcima koji nisu sigurni je li ono o čemu oni maštaju normalno. Odgovor je ponudilo ispitivanje objavljeno u časopisu Journal of Behavioral Decision Making i pun je veselih činjenica.

Naime, vrijedni znanstvenici na državnoj plaći odlučili su doznati koliko seksualno uzbuđenje utječe na donošenje odluka, pa su napravili test pitanja na koja se moglo odgovarati putem programa kojim se upravljalo, pogađate, jednom rukom.

Odgovori će nekima biti šokantni, neke će umiriti, a neke nasmijati ... Tijekom masturbacije je 65 posto ispitanika mislilo da su ženske cipele erotične, dok je postotak u "normalnom" stanju bio 42 posto. 

Otprilike 8 posto ispitanika moglo je, bez uzbuđenja, zamisliti seks s muškarcem, no kad je ruka krenula u akciju, brojka je skočila na 14 posto. Ne bi vjerovali, ali postotak onih koji su mislili da je dim cigareta napaljujući porastao s 13 na 22 postotka.

Postotak onih koji su mogli zamisliti da ih životinja seksualno uzbuđuje porastao je sa 6 posto na 16, tako da su znanstvenici jedino mogli zaključiti da kad je mali muški prijatelj u ruci, radi samo njegova glava ...

17.10.2012. 21:08:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh