« Muškarci
objavljeno prije 8 godina i 7 mjeseci
TO SE TRAŽI

Kako usrećiti ženu

Poneka romantična večera, cvijeće koje nije za rođendan ili godišnjicu i sitni darovi usrećit će vašu partnericu, sve dok se iza njih ne krije neki vaš propust

Što se partnerica češće smije, i vaš je život ljepši
Što se partnerica češće smije, i vaš je život ljepši (Shutterstock)
Više o

žene

,

brak

,

veza

,

muškarci

,

darovi

,

pažnja

Portal Askman dao je nekoliko dobrih savjeta muškarcima kako usrećiti ženu, a da nema veze sa seksom. Iako muškarcima nije jednostavno razmišljati na taj način, evo savjeta pa primjenite one za koje mislite da bi odgovarali vašem karakteru.

Prvo i osnovno, partnerici ne smije biti dosadno s vama, što je znači da je morate stalno nasmijavati i izmišljati zabavu. Često će biti dovoljno par lijepih riječi i znakova pažnje da je nasmiju i usreće, no pripazite da to što govorite ima veze s istinom.

Sljedeća stvar na koju treba pripaziti su obećanja. Žene po definiciji dugo pamte i kad nešto obećate, a ne ispunite, osim što su tužne još su i ljute na vas. Imate dva izbora - ili nemojte obećavati, ili ispunjavajte obećanja. Nađite neku sretnu kombinaciju koja vas neće odvesti u laži ili bankrot.

Kućanski poslovi trebali bi biti podijeljeni ravnopravno, no svi znamo da nije baš tako. Ako od toga ne radite cirkus i jednostavno napravite neke stvari, naravno dobro, vaša će partnerica to znati cijeniti.

Poneka romantična večera, cvijeće koje nije za rođendan ili godišnjicu i sitni darovi usrećit će vašu partnericu, sve dok se iza njih ne krije neki vaš propust.

Za kraj, nikad ne škodi ponoviti po stoti put - nikad, ali nikad je nemojte uspoređivati s nekom bivšom partnericom ili, još gore, vašom majkom. To je siguran put u pakao.

19.10.2012. 09:21:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh