« Muškarci
objavljeno prije 10 godina
ODREĐENO VRIJEME

Muškarci vole žene s oblinama, ali ...

Obline se cijene bez obzira na sve što nam mediji serviraju, no, izgleda da muškarci moraju biti u posebnom raspoloženju kako bi im bile jaako zanimljiive

Zar treba biti gladan da bi se cijenile obline? :)
Zar treba biti gladan da bi se cijenile obline? :) (Arhiva)
Više o

žene

,

glad

,

muškarci

,

obline

,

mišići

Muškarci vole obline, to je neprijeporna istina, no čini se da ipak postoji vrijeme kad su im naročito drage, a to je - kad su gladni?! Tako barem tvrde znanstvenici sa Sveučilišta Westminster nakon istraživanja u kojem su pokazivali muškarcima pet različitih oblika tijela. 

>> Muškarci padaju na obline, ali pred oltar vode žene lijepog lica >>

Što su muškarci bili gladniji, to su im se više sviđale obline, a naročito grudi, pa su znanstvenici zaključili da je ovaj fenomen dio evolucijskih instikta i da se privlačnost ovog tipa temelji na podsvjesnom dojmu da osoba suprotnog spola ima bolji pristup hrani i da je stoga tako zaokružena. 

>> Žene s oblinama djeluju na muškarce kao droga >>

Štoviše, muškarci zapravo ženske obline u tom slučaju doživljavaju kao spremište masnih rezervi, ni više ni manje, iako su im draže žene s istaknutim grudima i stražnjicom, no ne i one s izraženim viškom kilograma. 

S druge strane, velik broj istraživanja pokazao je da mršave žene vole mišićave muškarce jer im se oni čine kao osobe koje bi im mogle osigurati dovoljno hrane da bi bile zdrave. 

>> Žene s oblinama su inteligentnije i rađaju pametniju djecu >>

Sve u svemu, obline na ženama i mišići na muškarcima doživljavaju se kao siguran izvor hrane, što je definitivno evolucijska stvar, jer osim što je to važno vama da bi preživjeli, treba vam i partner koji ima iste sposobnosti i mogućnosti.

07.06.2014. 21:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh