« Žene
objavljeno prije 10 godina i 8 mjeseci
OBLINE

Žene s oblinama su inteligentnije i rađaju pametniju djecu

Dakle, mladići, ako vam je stalo do vašeg potomstva, odaberite ženu koja ima strateški raspoređene obline

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)
Više o

djeca

,

inteligencija

,

obline

,

ženske obline

Unatoč svom medijskom pritisku na vitku liniju, muškarci koji traže partnericu koja osim izgleda ima i puno u glavi morali bi se okrenuti ženama s oblinama, jer je istraživanje Sveučilišta Kalifornija pokazalo da takve žene imaju prosječno viši koeficjent inteligencije.

Uz to, žene s oblinama rađaju i inteligentniju djecu, pokazalo je isto istraživanje, uz objašnjenje da je idealan odabir žena sa širim kukovima i užim strukom.

O čemu se zapravo radi? Postoji jednostavno objašnjenje - žene s oblinama u svojim tijelima skladište više omega-3 masnih kiselina koje su ključne za pravilan razvoj mozga djeteta tijekom trudnoće.

Ipak, postoji i granica, jer se kod pretilih žena događa proces koji upravo šteti razvoju jer se skladišti više omega-6 kiselina koje su štetne za razvoj djeteta.

Manekenski tipovi žena imaju manjak i jednih i drugih kiselina. Zanimljiv je i podatak da višak u gornjem tijelu tijela ima negativan učinak na snabdijevanje djeteta u trbuhu masnim kiselinama koje su potrebne za razvoj mozga.

Sve u svemu, pokazalo se da žene užeg struka, širih bokova i ne pretjerano obdarene u gornjem dijelu tijela predstavljaju sjajan izbor za partnericu - em su one pametne, em rađaju pametnu djecu. 

17.09.2013. 22:48:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh