« Muškarci
objavljeno prije 10 godina i 3 mjeseca
AHA!

Muškarci najviše vole ove stvari ...

Bez obzira na dužinu veze, postoje neke stvari koje žene mogu napraviti u bilo kojem trenutku jer ih muškarci obožavaju

Muškarci neke stvari jednostavno obožavaju
Muškarci neke stvari jednostavno obožavaju (Shutterstock)
Više o

muškarci

,

žene

,

veze

,

navike

Žene neke stvari mogu napraviti u bilo kojem trenutku i muškarcima će lice obasjati velik osmjeh jer te sitnice neizmjerno vole, priznali oni to ili ne. Recimo, uvalite se na kauč i gledate film ili omiljenu seriju pa naslonite glavu na njegove grudi. On će se osjećati kao zaštitnik i uživati beskrajno u toj ulozi. 

Također, muškarcima je izuzetno drago kad im vi prvi pošaljete poruku tijekom dana, jer u tom slučaju ne ispadaju posesivni kontrol freakovi, nego osjećaju da su vam važni. Ništa manje neće biti sretni niti kad im pošaljete poruku tijekom izlaska s prijateljicama, da im pokažete da i tada mislite na njih. 

Naravno, ako mu jasno kažete koliko vam je važan, to će ga oraspoložiti u trenutku i trudit će se još više pokazati koliko mu je zapravo stalo do vas. Jedan od neverbalnih znakova koje jednostavno obožavaju je da im mazite kosu kad vozi, no, naravno, ne pretjerujte da ne završite u jarku.

Za kraj, sitni znaci ljubavi poput dodira u javnosti ili grljenja u redu u trgovini ili na kino blagajni uvijek će izazvati vrlo pozitivne reakcije. 

09.03.2014. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh