« Muškarci
objavljeno prije 10 godina i 2 mjeseca
OPA!?

Što muškarci prvo primjećuju na ženama

Vjerovali ili ne, ključni element ženske zavodljivosti nije dekolte, ni oči, ni noge, ni ... uglavnom, radi se o - seksi frizuri

Seksi frizura najviše privlači muškarce
Seksi frizura najviše privlači muškarce (Shutterstock)

Što muškarce najviše privlači na ženama. Većina bi se odmah kladila na privlačan dekolte, neki bi spominjali oči ili usne, a zapravo čak 82 posto muškaraca tvrdi da je ključni element ženske zavodljivosti seksi frizura.

Tako će kosa, prema rezultatima velikog istraživanja časopisa Glamour, privući čak 74 posto muškaraca, a njih 44 posto će prvo primjetiti upravo frizuru, prije šminke, odjeće ili lijepog para nogu.

Ma kako velike grudi bile omiljene među muškarcima, čak 60 posto muškaraca priznalo je da će prije izaći na spoj sa ženom koja ima savršenu kosu nego s onom koja ima obilni dekolte.

Da ne bi bilo zabune, kosa ne samo da privlači muškarce nego ih i uzbuđuje, što je priznalo nevjerojatnih 78 posto muškaraca.

Nakon svega ovoga, jednostavno morate postati puno bolji sa svojom omiljenom frizerkom kako bi stalno imali na raspolaganju glavni adut za zavođenje - seksi frizuru. 

08.03.2014. 18:26:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh