« Muškarci
objavljeno prije 9 godina
MA DA?!

Muškarci će ženama uvijek prešutiti ...

Bez obzira na dužinu vaše veze ili braka, uvijek će postojati neke stvari koje će vaš muškarac kriti od vas bolje nego zmija noge

Šššš, ovo je među nama :)
Šššš, ovo je među nama :) (Arhiva)
Više o

žene

,

muškarci

,

tajne

,

skrivanje

,

tajanstvenost

Muškarci nisu baš previše revni kad je čuvanje tajni u pitanju, no to se odnosi na tuđe tajne, dok će svoje uporno i dosljedno skrivati, pa čak i u dugogodišnijim vezama ili braku partnerici neće reći neke stvari.

Koje? Ne brinite, nisu to toliko važne stvari da bi se zbog njih trebalo zabrinuti, no muškarce one itekako muče ...

>> Male tajne koje muškarci ne dijele sa ženama >>

Recimo, muškarci su jednako nesigurni u svoje tijelo kao i žene, ma koliko se vama činilo da oni bez grižnje savjesti uzgajaju pivske trbuhe.

Nadalje, muškarci imaju velik problem s otvaranjem - jednostavno ne mogu izraziti svoje osjećaje, što je u glavnini posljedica odgoja u kojem "dečki ne plaču" i sličnim stvarima kojima im pune glavu od malih nogu.

>> Muškarci čuvaju tajne kraće od žena >>

Jedna od najvećih tajni je zapravo jako zabavna - muškarci se jako vole maziti, no to vam nikad neće pokazati, tako da čak i kad nisu spremni za seks, gugutanje na kauču uz par zagrljaja će rado prihvatiti (naravno, uz izraz lica "dobro, kad već navaljuješ ...").

>> Ženske tajne koje muškarci redovito izdaju >>

I da, muškarci ovise o ženama, i to jako. Ne žele izgledati kao slabići, ali će sretno najveći dio poslova prebaciti na svoju dragu ...

24.05.2015. 21:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh