« Muškarci
objavljeno prije 9 godina
HE HE

Kakav je to zavodnički pogled?

I muškarci i žene smatraju da su osobe koje zavodnički "škilje" totalno nepouzdane, odnosno da im se ne može vjerovati te da jedino žele kratkoročni flert

Ovo NIJE zavodnički pogled :)
Ovo NIJE zavodnički pogled :) (Arhiva)
Više o

muškarci

,

pogled

,

zavođenje žena

,

zavodnički pogled

Zavodnički pogled mnogi muškarci vježbaju pred ogledalom, pokušavajući postići taj sneni izgled koji često ima, primjerice, George Clooney. No, ako je vjerovati istraživanju provedenom na Sveučilištu Michigan, takav pogled nije baš pretjerano uvjerljiv.

U istraživanju su ispitanicima ponudili fotografije muškaraca čiju su privlačnost za kratkoročen i dugoročne veze morale procijeniti žene, uz dodatni odgovor koji bi od muškaraca bio idealan otac njihovog djeteta.

S druge strane, muškarci su morali odabrati kojem momku s fotografije bi dopustili da ide na daleki put s njihovom curom, te žele li ga za poslovnog partnera ili susjeda.

Pokazalo se da i muškarci i žene smatraju da su osobe koje zavodnički "škilje" totalno nepouzdane, odnosno da im se ne može vjerovati te da jedino žele kratkoročni flert.

Muškarci koji "škilje" nisu idealni materijal za dugoročne veze, kažu žene dodajući da misle da žele samo prolaznu aferu, a muškarci su se izjasnili da ih baš i ne bi željeli ni za suradnike ni kao susjede.

S druge strane, normalni pogled s otvorenim očima čini muškarce iskrenijima i poželjnijima za dugoročnu vezu, brak i očinstvo.

Kako vi vježbate zavodnički pogled? 

25.05.2015. 21:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh