« Muškarci
objavljeno prije 11 godina i 1 mjesec
BLA BLA

Ženske tajne koje muškarci redovito izdaju

Iako muškarce prati fama da nisu neki ljubitelji tračeva, ima stvari koje će uvijek, ali baš uvijek reći prijateljima

Nema šanse da tema svađe ostane među vama, kao i ono što je bilo izrečeno
Nema šanse da tema svađe ostane među vama, kao i ono što je bilo izrečeno (Shutterstock)
Više o

žene

,

muškarci

,

tajne

,

odavanje tajni

Muškarci su, kao, povjerljivi spol i oni ne pričaju svašta unaokolo. No, u stvarnosti zapravo nije tako i postoje stvari koje jednostavno ne mogu zadržati za sebe, nego moraju podijeliti s prijateljima. 

Naravno, tema su uvijek žene, pa tako ako ulove dragu da depilira područje iznad gornje usnice, prvo će se šokirati jer misle da je to mit, a zatim shvatiti da ima dosta toga što draga radi po sebi a da oni ne znamu. Jasno, prva piva s dečkima i tajna je puštena s lanca.

Sljedeće na listi je demanti one stare o gentlemanima koji ljube, ali ne pričaju o tome. Ma koliko dugo bili u vezi ili braku, ako dan nakon seksa sretnu nekog frenda, samohvala o tome kako mu se posrećilo noćas je neizbježna. Jedino što žene može tješiti u tome je da nemaju zlu namjeru, nego se jednostavno moraju hvaliti.

Za kraj, ako mislite da će ono što ste mu rekli u žaru svađe ostati među vama, grdno se varate. I opet će to biti na tapeti u razgovoru s njegovim prijateljima, a žena će tu uvijek ispasti ona strana koja nije baš razumna i vrijeđa bez razloga. 

17.04.2013. 21:37:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh