« Clubbing
objavljeno prije 13 godina i 6 mjeseci
ČETVRTAK - SUBOTA

Modna revija, promocija novog magazina i party sutra u Sirupu

U petak vas očekuje besplatni božićni party, a u subota posljednje ovosezonsko izdanje klupskog programa 'Petar Dundov i prijatelji' - OSVOJITE ULAZNICE

Sirup
Sirup (Sirup)
Više o

zagreb-info

,

Sirup

,

Petar Dundov

,

Dubstep

Četvrtak, 23.12. // Dubstep Sirup: Dubstep 2 Jungle+promocija magazina Dolce Vita Balkan+izložba i revija Quentin 7

Tricky D "Bassline Provider" (Tricky Tunes, Berlin/D)
support: Meniga (Radikal Dub/Seasplash)

Tricky D - amBASSador i jedan od prvih aktivnih underground jungle DJa u Berlinu početkom 90ih. U isto vrijeme svirao u prvom njemačkom live jungle bendu Elektronauten. 2001. u Berlinu otvara Tricky Tunes Record Store, godinu dana poslije i label Tricky Tunes, koji je na dosadašnjim izdanjima između ostalog predstavio i suradnje s vokalima kao što su: Daddy Freddy, Labrador, Lyrical Banton, Bongo Chilli, Por Razones De Estado,...

Osvojite upad na Metro portalu!

Porijeklom iz Pule, redoviti je gost događanja u Seasplash organizaciji..

Promocija 2. broja magazina Dolce Vita Balkan - pokupi svoj besplatni primjerak!

'Dragi naši hedonisti, čast nam je pozvati vas na veliki party povodom drugog broja vama već omiljenog časopisa. Kako je naša misija razbijati predrasude, ali i dalje sa zadovoljstvom predstavljati dio scene iz kulture mladih, iznova otkrivati nove prostore, zanimljive ljude i nezaustavljive akcije, tako je idealno mjesto za predstavljanje drugog broja Dolce Vita Balkan magazina upravo Dubstep Sirup party.'

upad: 20/30kn,
happy hours 23-01h

Otvorenje izložbe i modna revija Quentin 7: ''Kamo ptice lete zimi''
start 19:30, end 21:30

Quentin 7 je mladi zagrebački umjetnik rođen 1979. Nakon srednje škole odlazi u Amsterdam, gdje se naučio šivati i počeo izrađivati odjeću i nakit. Nakon 5 godina se vraća u Zagreb i završava tečajeve za obradu metala i izrađivanje keramike..

23.12. će u 'Sirupu' imati otvorenje izložbe 'Kamo ptice lete zimi'. Na izložbi će biti izloženi maske i nakit izrađeni od lakirane žice, perlica, perja i svega ostalog što mu padne u ruke. Samo otvorenje će biti popraćeno modnom revijom kostima ptica koje će gornji kat 'Sirupa' nakratko pretvoriti u topli zimski vrt.

Klub Sirup svim posjetiteljima izložbe nudi opciju da za 20 kuna kupe kartu za glazbeno događanje Dubstep Sirup poslije izložbe, te s tom kartom ostvare i konzumaciju na šanku u vrijednosti od 20 kuna.

Petak 24.12. // Discotheque Xmas Delight

Sirupov brand Discotheque nakon izvanrednih gostovanja poput Chrisa Duckenfielda, Horse meet Disco, Soulphictiona ili Tima Sweeneya, Božić dočekuje u revijalnom izdanju uz besplatan upad, budući da su upravo Timu Sweeneyu, čiju smo reprizu trebali gledati na Badnjak u Sirupu, otkazani svi europski nastupi u 12.mjesecu pa tako i ovaj zagrebački. Razlog je opet viša sila, nestabilno vrijeme nad europskim nebom i kaos u zračnim lukama.

No, Discotheque vam zato priređuje besplatan party uz happy hour od 23-01 uz rezidenta Pytzeka i, ovog puta, u ulozi gosta, DJ Sergeja.

upad: free, happy hours 23-01

Sretan Božić, Voli Vas Sirup...

Subota, 25.12. // Petar Dundov i prijatelji

Na Božićni tulum dolaze - Luka Jakir i Davor O.

Hladnoća prosinca kompenzirana je toplinom božićnog blagdana. Upravo na Božić, u subotu 25. prosinca, u zagrebačkom klubu Sirup održat će se posljednje izdanje klupskog programa „Petar Dundov i prijatelji" u ovoj godini. Na Božićni tulum Petru u goste dolaze Luka Jakir, DJ i producent iz Makarske te zagrebački dečko, Davor O, talentirani producent, DJ, muzičar, novinar, radijski voditelj.

Osvojite upad na Metro portalu!

upad: 30 / 40 kn, happy hours 23-01

22.12.2010. 14:40:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh