« Clubbing
objavljeno prije 13 godina i 7 mjeseci
VIKEND PROGRAM

Močvara traži zvijezdu i Depeche Mode night ovog vikenda u Močvari

U drugoj večeri programa "Močvara traži zvijezdu" nastupit će još pet bendova koji se bore za finale, a u subotu nas očekuje Twilight party posvećen Depeche Mode-u

Močvara
Močvara (Močvara)
Više o

močvara

,

Depeche Mode

,

zagreb-info

,

Mario Kovač

,

nagradna igra

,

Močvara traži zvijezdu

Petak 12.11./ Močvara traži zvijezdu/ Štala Maria Kovača/ druga večer

Nastupaju:
Choco Jazz (Zagreb), www.myspace.com/chocojazzband
Sagan (Varaždin), www.myspace.com/saganband
Punk Data (Zagreb),
Discopath (Split), www.myspace.com/discopaths
Throattwister (Zagreb), www.myspace.com/throattwister
Štala by DJ Mario Kovač

Nakon medijskog i, puno bitnije, glazbenog uspjeha prve natjecateljske večeri programa "Močvara traži zvijezdu" u kojoj je nastupilo pet bendova nastavlja se dalje u žestokom tonu. Komisija sastavljena od šačice Močvaraca koji su bili prisiljeni preslušati materijale stotinjak prijavljenih demo bendova morala je uzeti bolovanje izazvano zujanjem u ušima, no sve žrtve će im se jednog dana isplatiti kada će s ponosom moći pričati svojim unucima kako su upravo oni doprinjeli usponu alternativne mjuze u Hrvata i okolnih naroda. Budite i vi dio te povijesti, dođite podržati one koje se uspinju i ove večeri u vaš najdraži klub!!!

Osvojite upad na Metro portalu!

movara.jpg
Močvara traži zvijezdu

U pauzi između bendova te nakon njihove svirke vaše uši će dodatno raskrvariti DJ Mario Kovač svojim suludim kolopletom najbizarnijih glazbenih mikseva!

Napomena: pobjednika večeri odabire publika na način da ispune glasački listić koji se dobiva prilikom kupnje karte. Bend koji pobjedi nastupa u finalnoj večeri koja će se održati u veljači. Pobjednik finalne večeri osvaja dva 8-satna termina za snimanje u studiju ekipe iz Jinxa "Funhouse".

Izvođači, svoje prijave i dalje šaljite na zvijezda@mochvara.hr, jer sljedeći okršaj na bini je u prosincu! Samo da napomenemo, nije nužno da svirate rock/metal. Prijaviti se možete i ako solo svirate usnu harmoniku, tamburicu i uz to nadodate/ubacite rave-erske sintisajzere, jungle/DnB ritmove, vrišteće grind ili softy vokale u rangu od Emilije Kokić i Duška Lokina do Brutal Truth. Budite kreativni;).

V 21:00 P 22:00

upad: 20kn do ponoći, 30kn nakon ponoći

akcije: upad s pozivnicom do ponoći džaba, tko dođe s majicom Daniel Popovića opet džaba, grupne karte, gratis karte „Sretna ruka", prvih 10 ljudi koji kupe Močvarni koktel osvajaju nagradnu trash LP ploču po izboru - u suradnji sa second hand shopom Free Bird, tko prvi kupi 2 Močvarna koktela odjednom dobija kartu za Močvarni novogodišnji dernek (opširnije na www.mochvara.hr/koktel)

Subota 13.11./ Twilight party - Depeche Mode night - promocija novog Depeche Mode DVD izdanja

Novi Twilight Party u subotu 13. studenog bit će posvećen jednoj od najvećih svjetskih grupa, ujedno jednoj od najvećih alter grupa osamdesetih, Depeche Mode i to povodom njihovog novog DVD izdanja „Tour Of The Universe - Live in Barcelona" (EMI/Dallas Records). DVD izlazi 8. studenog u čak 3 različita izdanja, standard, deluxe i Blu Ray.

Osvojite upad na Metro portalu!

movara1.jpg
Twilight party

Na DVD-u se nalazi snimka koncerata održanih 20. i 21. rujna 2009. u Barceloni u sklopu turneje „Tour Of The Universe 2009/2010". Pored projekcije novog Depeche Mode izdanja na programu će biti video audio presjek njihovog rada, kao i poseban blok s cover verzijama Depeche Mode pjesama od Marilyn Mansona, In Flames sve do Nouvelle Vague.

Nakon Depeche Mode nastavit će se Twilight Party gdje će se vrtiti svi alter hitovi od Joy Division, The Cure, Bauhaus, preko Sisters Of Mercy, Nine Inch Nails, Siouxsie do Rammstein, Rob Zombie, Placebo, Editors,.....

Dallas Records će na nagradnoj igri podijeliti novi Depeche Mode DVD i još po koju zanimljivu nagradu, zato nemojte doći prekasno i nemojte zaboraviti uzet kupon za nagradnu igru uz kupljenu ulaznicu!  

V 22:00 P 22:00

upad: 25kn

akcije: upad s pozivnicom do ponoći džaba, tko dođe s narančastom majicom koja se vidi iz aviona opet džaba, grupne karte, gratis karte „Sretna ruka" (opširnije na www.mochvara.hr/koktel)

09.11.2010. 10:57:01
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh