« Clubbing
objavljeno prije 14 godina i 2 mjeseca

Lollobrigida

Povratak trash atrakcije

Fotografija vijesti
Više o

Lollobrigida

,

Lollobrigida Inc.

Godine 2005. Lollobrigida je zakoračila na domaću glazbenu scenu debitantskim albumom ‘Cartoon Explosion’. Tri godine kasnije, točnije u petak, 16. svibnja, na tržištu će se pojaviti njihov novi proizvod, nazvan ‘Lollobrigida Inc.’.

Iste će se večeri u Zagrebu održati i promocija albuma, i to u sklopu finalne večeri demo-projekta Minival u Tvornici kulture.

Ida Prester, idejna začetnica i liderica grupe, koja je u međuvremenu stasala u punokrvnu medijsku zvijezdu, na sebi je svojstven način opisala što nas može očekivati na CD-u.

- Inspiracija za album ponovno je Lollin šareni kinky disco svijet: porn stars, trashy queens, lollipop, Jackie Chan, štikle, casio, seks, roza slonići, Kristl i Alexis, boogie-woogie, yuppies, disco, laptop,  speed, Elton John, office culture, štrumfete, kan-kan, sataraš, krv, čarobni prah, labello od jagode, bomboni, trans seks, čokolino, fetish, Stefan Franck, rozi til…a pjesme su, kao i na prvom albumu, posvećene konkretnim osobama iz Lollinog života.

Novi album imena ‘Lollobrigida Inc.’ izlazi u petak, 16. svibnja, kad je i zagrebačka promocija. 

Najšljokičastiji hrvatski electro bubblegum trash duo, više ne nastupa kao ‘karaoke atrakcija uz sexy matricu’. Uz ‘manekenke koje pjevaju’ na pozornici dernek radi cijeli novi Lolla kolektiv - Ida, Sanja, Kleemar, Dino i David, jednom riječju - VIS Lollobrigida.

Nakon zagrebačke promocije, grupa Lollobrigida će 14. lipnja nastupiti na Hartera festivalu u Rijeci, zatim ih čeka nastup na novosadskom Exitu, a festivalski ‘đir’ završit će u kolovozu koncertima na Viva La Pola u Puli i na čuvenom budimpeštanskom festivalu Szigetu. (METRO) 

15.05.2008. 01:18:10
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh