« Clubbing
objavljeno prije 9 godina i 7 mjeseci
PARTIJANA

Lemon presents special Halloween Bash!

Spremaju vam brojna zastrašujuća iznenađenja i nagradne igre, stoga ponesite dobru volju i budite kreativni u maskiranju

Halloween u Lemonu
Halloween u Lemonu (Lemon Club)
Više o

Lemon Club

,

Halloween

Najluđi HALLOWEEN u gradu sprema se u LEMON Bar & Clubu!

Naši specialni gosti dolaze iz susjedne Slovenije i pripremaju bombastično izdanje R&B večeri. Rezident poznatog ljubljanskog kluba Cirkus, DJ DEY, dolazi u društvu profesionalnih

HIP-HOP plesačica i atraktivnih hostesa. Spremamo vam brojna zastrašujuća iznenađenja i nagradne igre, stoga ponesite dobru volju i budite kreativni u maskiranju! Vještice, vampiri, zombiji i kosturi su dobrodošli!

DJ Dey jedan je od najperspektivnijih slovenskih DJ-a, R&B / hip-hop i house producenata. Trenutno je rezident DJ u jednom od najpopularnijih klubova u Sloveniji, ljubljanskom klubu Cirkus.

Od malena je zaljubljen u glazbu i uživa u svakoj prilici u kojoj može podijeliti svoju ljubav i znanje s drugima. Vodi vlastitu radio emisiju „Pimp My Night" na Radiju Top, a u posljednjih nekoliko godina pozornicu je dijelio s velikim imenima glazbene industrije, kao što su Rick Ross, Method Man & Red Man, Rudimental, DJ Umek, Eve, Shapeshifters, Sasha Lopez, Funkerman i mnogi drugi.

DJ Dey uvijek nudi jedinstven doživljaj za sve ljubitelje dobre glazbe stoga svakako dođite u Lemon 31.10. i uživajte zajedno s nama!

Uz DJ Deya, na ovaj strašni Halloween petak zabavljati će vas i slovenska profesionalna plesačica Andreja Vakselj koja se može pohvaliti suradnjama sa Kylie Minogue, Naomi Campbell, Axwell, Carl Cox, Martin Garrix i mnogim drugima.

Ako ste mislili da party može proći bez naših resident DJ-a, gadno se varate!

DJ Ivan Škrinjarić, kojem se vjerno vraćate na plesni podij i uljepšavate mu noći svojim osmjesima, dočekati će vas u Lemon Clubu sa svojom pomno odabranom R&B i Hip-Hop selekcijom prigodnom za Noć vještica.

HALLOWEEN party organiziramo u suradnji s New Era® prijateljima koji vam pripremaju nagrade za najbolje plesne pokrete. New Era® je međunarodni lifestyle brend s autentičnom sportskom povijesti koja seže unazad 90 godina. Najpoznatiji su po službenim sportskim kapama koje na terenu nose igrači Major League Baseballa, najvišeg ranga profesionalnog bejzbola u SAD-u. Njihove kape nose poznati sportaši, umjetnici i zaljubljenici u modu sa stavom.

Dobro se razgibajte prije dolaska i pokažite nam na plesnom podiju zašto baš vi zaslužujete New Era kapu!

Facebook event: http://on.fb.me/1omNVo5

** ULAZ je slobodan do 23h! (21+)

- od 23 do 04h ulaz je 20kn uz konzumaciju Jagermeister (epruveta)

- curama je ulaz 10 kn cijelu noć (od 23 do 04h uz konzumaciju rakije)

** REZERVACIJE:

Rezervirajte stol za svoju ekipu i osigurajte besplatan ulaz

Javite nam se: lemon@lemon.hr , +385 99 6622066

21.10.2014. 18:42:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh