« Clubbing
objavljeno prije 13 godina i 9 mjeseci
DUBSTEP

Kreće nova sezona Dubstep Kluba u Medici

Pokretači i rezidenti Dubstep Kluba Bamster, Jan Becele i Meniga od sljedećeg puta najavljuju i brojna gostovanja - OSVOJITE ULAZNICE

Dubstep Klub
Dubstep Klub (Medika)
Više o

medika

,

Jan Becele

,

pokreti

,

bio pogon

,

ulje za prženje

Bamster (Bamwise/Digitron), Jan Becele (Trip To Zion) i Meniga (Radikal Dub/Seasplash) su pokretači i rezidenti DUBstep Klub-a, novog klupskog programa pokrenutog u drugoj polovici prošle godine, promovirajući jedan od trenutno aktualnijih stilova elektronske produkcije, koji se širi poput zaraze i dobija sve više poklonika na globalnoj razini.

Osvojite ulaznice na Metro portalu!

Spomenuta ekipa otvorit će program u subotu, 25. rujna, sa gomilom novih, tokom ljeta prikupljenih materijala spremnih da protresu vaše slušne (i ostale) organe, a od sljedećeg izdanja najavljuju i gostovanja. 

dub__ca5.jpg
Dubstep Klub

Za dubstep smatraju da je napravio određenu evoluciju stila, kako u aranžmanskom, tako i u produkcijskom smislu, uspješno reciklirajući različite stilove u elektronici, nadalje proširujući i probijajući granice i definicije. 

Klupski hepening koji je u kontinuitetu bio među najuspješnijima protekle sezone, i dalje je primarno motiviran željom za partijanjem uz novu dobru glazbu, oslanjajući se na tvrđu, mračniju i psihodeličniju stranu stila.

support:
AKC Medika
www.pierottijeva11.org
Trip To Zion
www.myspace.com/triptozion
Reggae hr
www.reggae.hr
Kingston
www.kingston.hr
Seasplash
www.seasplash.net

dub rave for da city with no pity

22-05h,
Upad: 20kn prije/30kn nakon ponoći

16.09.2010. 11:33:20
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh