« Clubbing
objavljeno prije 8 godina i 4 mjeseca
PARTIJANA

Kool Katz – novi zagrebački RnB program za sve mačiće željne senzualne glazbe

Dvojac koji stoji iza projekta Kool Katz, RRRamon! & Oli Dobolli dobro je poznat zagrebačkoj publici

Nova klupska večer u Zagrebu
Nova klupska večer u Zagrebu (KoolKatz)
Više o

klub

,

Kool Katz

,

RRRamon!

,

Oli Dobolli

Kool Katz je nova klupska večer zamišljena kao spoj starih RnB hitova i RnB-a novijeg datuma u fuziji s 2 stepom i drugim soulful glazbenim pravcima koje nemate prilike slušati u zagrebačkim klubovima. Osim naglaska na glazbu, projekt će obuhvatiti i širi spektar disciplina kao što je fotografija, dizajn ili pak moda.

Premijerno ukazanje na plesnom podiju zagrebačkog Klub.a Kool Katz će imati na Dan žena 8. ožujka. Ulaz je 20 kuna za žene, 30 kuna za muškarce, a početak je u 23 sata. Povodom Dana žena, ulaz je besplatan za prvih 100 djevojaka koje se imenom i prezimenom prijave za popis na mail koolkatz.zg@gmail.com.

Dvojac koji stoji iza projekta Kool Katz, RRRamon! & Oli Dobolli dobro je poznat zagrebačkoj publici, a budući je 3 magični broj u igru će im uskakati i CFSN uzdanica Itch. Svako izdanje Kool Katz večeri održavat će se na oba podija Klub.a, a u „Sensual Selection tunelu" moći ćete plesati uz gosta DJ-a u "allnighter" varijanti.

Za prvi put tu je Jan Kinčl Zero koji je svoju karijeru izgradio na techno zvuku, a sada će vas provozati kroz brojne žanrove i trake svoje soulful kolekcije koje nerijetko nalaze mjesto i u njegovoj vrlo slušanoj radijskoj emisiji Zero Show na Radiju 808. Zero je raznovrsna vrijednost hrvatske scene koji donosi dobru glazbu u klubove i na festivale već više od desetljeća.

Oli Dobolli počeo je karijeru DJ-a još u kasnim '90-ima i svirao u svim klubovima koji su nešto značili za noćni život Zagreba. Dobitnik je brojnih nagrada, a 2013. godine postao je prvi hrvatski Red Bull Thre3style DJ Champion, te mu je titula priskrbila i put u Toronto na svjetsko finale. Oli će u Kool Katz večer ukomponirati zvuk starog RnB-a '90-ih i '00-ih, no ne očekujte „izlizane" hitiće.

Njegov set sadrži kvalitetne, ali i one pomalo zaboravljene trake koje su proslavile ovaj žanr. RRRamon!, poznat i kao DJ Yesh, već 13 godina pokazuje svoju ljubav prema elektronskoj glazbi kroz različite klupske večeri koje organizira u nekoliko zagrebačkih noćnih klubova. Svima su dobro poznati JabbaTon, Chew the Fat! Croatia te Blacklight projekti kojima će pridodati i Kool Katz. Ovom prilikom će Olijevom RnB-u nadodati 2 step / garage zvuk koji nemate prilike slušati u našoj metropoli. Na prvom izdanju večeri Oliju i RRRamon!u pridružit će se i Itch, član zagrebačke CFSN družine koji ne skriva da iz elektronskih voda voli zalutati u RnB što redovito pokazuje i na vlastitom programu naziva „Phillitchevanje" koji je pokrenuo s CFSN kolegom Phillipeom.

Možete očekivati glazbu izvođača kao što su Beyoncé, Miguel, Frank Ocean, Jeremih, J. Cole, Kendrick Lamar, Banks, Solange, Cassie, The Weeknd, Aliyah, John Legend, Destiny's Child, Justin Timberlake, Mary J. Blige, Jessie Ware, TLC, Kelis, Trey Songz, Drake, Usher, Sam Smith, Ella Eyre, Flume & Chet Faker, Kwabs, Katy B, Jamie Woon, James Blake, Sampha, Lulu James, MØ, Erykah Badu, Lauryn Hill, Angie Stone, Raphael Saadiq, Q-Tip, Disclosure, Brandy, Shola Ama, Kele Le Roc, The Artful Dodger, Mis-Teeq, MJ Cole...

RnB / 2 Step glavni floor:

START: 23:00

ULAZ: +21 only.

- Povodom dana žena, ulaz je BESPLATAN za prvih 100 DJEVOJAKA koje se imenom i prezimenom prijave za popis na mail: koolkatz.zg@gmail.com

Za sve ostale:

- 20kn za žene

- 30kn za muškarce


https://www.facebook.com/koolkatz.zg

03.03.2014. 09:35:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh