« Clubbing
objavljeno prije 14 godina
LJETNI KONCERT

Koncert U novom Zagrebu je ljeto!

Večeras od 21.30 sati u Centru za kulturu Novi Zagreb nastupit će Ivana Picek, Olovni Ples, Spoonleaf i KInoklub

czk
czk (Centar za kulturu Novi Zagreb)
Više o

koncert

,

Olovni ples

,

Petar Dundov i prijatelji

,

Dan Svetog Patrika

,

live album

,

16. ožujka

Ivana Picek mlada je kantautorica koja je tek nedavno odlučila svoje pjesme podijeliti s ostalima. Voli uveseljavati ljude, pa ako to uspije i s nekom svojom pjesmom, nema sretnije osobe od nje. Da je pitate, ne bi se znala svrstati ni pod koji određeni žanr, pa to prepušta vama...

Olovni ples četveročlani je bend iz Dugog Sela. Albume snimaju u akustičnoj varijanti, a uživo nastupaju kao klasičan rock band. Na dva do sada objavljena albuma "Olovne pjesme za olovni ples" (2007) i "Noć bez jablana" (2008) za Slušaj najglasnije, spojili su nekoliko vitalnih stilova poput rocka, bluesa, countrya, rockabilly i šansonjerskog stila, te uz svoje tekstove uglazbljuju vrhunske tekstove poznatih hrvatskih književnika - Antun Gustav Matoša, Đure Sudete, Dragutina Tadijanovića..

Spoonleaf je akustični rock trojac iz Zagreba. Nastali 2008. kao dvojac na akustičnim gitarama, Jimi i Leo radili su balade na engleskom jeziku. Krajem 2008. godine Leo prelazi na bubnjeve, i nastaje set novih pjesama, jakog grooveaa i specifičnog zvuka zbog kombinacije akustična gitara-bubanj.

U isto vrijeme bend pobjeđuje na Imagine festivalu, natjecanju mladih glazbenika u klubu Boogaloo, te dobiva ugovor s izdavačkom kućom Aquarius Records, za koju izlazi singl "Negativ". Početkom 2010. pridružuje se basist Marko. Bend trenutno radi na pjesmama za album prvijenac, koji je u planu za kraj 2010. godine.

Kinoklub čine članovi raznih hrvatskih bendova, i poznati su po pozitivnom izboju energije koji oduzima dah. Poslušajte dašak pop punk dobre volje i možda ćete i vi imati smiješak čitav dan. Slušanje izaziva pojavljivanje sunca, dobre volje, lagodnog života, i sreću u ljubavi.

Mjesto radnje je Centar za kulturu Novi Zagreb, ( Remetinec, Trg Narodne Zaštite2), Velika dvorana centra.

Vrata se otvaraju u 20 sati, koncert počinje u 20:30.

Ulaz je besplatan!

18.06.2010. 10:20:47
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh