« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 2 godine i 7 mjeseci
ZNATE LI?

Koliko treba hodati dnevno da izgubite kile?

Ako ste planirali smršavjeti, a niste veliki ljubitelj teretane i grupnih treninga, i uz to želite rezultate postići malo brže, možda biste mogli razmotiriti svakodnevno hodanje

Jednostavno krenite...
Jednostavno krenite... (Arhiva)
Više o

mršavljenje

,

hodanje

,

gubljenje kilograma

Višak kilograma postala je glavna pošast razvijenog svijeta - brojke onih koji imaju prekomjerne kilograme ili su pretili raste gotovo eksponencijalno, bez obzira na sve moguće savjete i vježbanje.

Stoga, očito je da se nešto treba napraviti po tom pitanju, a često se zaboravlja najjednostavnije i najjeftinije riješenje - hodanje.

Naime, stručnjaci kažu kako brze metode mršavljenja često imaju i 'bumerang' efekt kada se neželjeni kilogrami brzo vrate, ali kod pješačenja nije tako.

Kako biste se riješili neželjenih kilograma, budite dosljedni i hodajte svaki dan. To znači oko 300 minuta tjedno, odnosno, jedan sat na dan, pet dana u tjednu.

>> Hodanje je bolje i korisnije od trčanja >>

Ako hodate dulje od jednog sata, i rezultati će biti brži i upečatljiviji. Mijenjajte intenzitet hodanja i pokušajte prevaliti put od 1,5 km u 15 do 20 minuta. Pazite na držanje tijela. Ako imate poteškoća i ne možete pješačiti svaki dan sat vremena, pokušajte održati neki interval od deset minuta hodanja u šest navrat

>> Zdravo hodanje po pravilima >>

04.09.2021. 12:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    04.09.2021. 12:43
    Ja svaki dan 2 km
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh