« Muškarci
objavljeno prije 9 godina i 4 mjeseca
LOOL

O čemu najviše lažu muškarci

Muškarci, naravno, najviše lažu o centimetrima, za razliko o ženama koje to isto čine s kilogramima, no ti centimetri ne odnose se na ono što mislite

Muškarce najviše muče centimetri, ali ne u gaćama ...
Muškarce najviše muče centimetri, ali ne u gaćama ... (Shutterstock)
Više o

laži

,

muškarci

,

visina

,

najčešće laži

,

Napoleonov kompleks

Muškarci nisu ništa manje sujetni od žena, a to se najbolje vidi po najčešćim lažima koje izgovaraju - žene lažu o kilogramima, dok muškarci to čine o centimetrima.

No, ako ste pomislili da se radi o centimetrima u gaćama, prevarili ste se, jer iako im je veličina muškosti prilično važna, puno više ih muči - visina. Štoviše, za to je pronađeno i ime - Napoleonov kompleks, bez obzira na povijesno dokazanu činjenicu da Napoleon za svoje doba ne da nije bio nizak, nego je sa 170 centimetara visine spadao među više ljude.

>> Najčešće laži muškaraca i žena >>

Žene su, što se tiče problema s centimetrima, u velikoj prednosti jer uvijek mogu svoju visinu promijeniti štiklama, što je opet svojevrsni paradoks - prve su štikle nosili muškarci na dvoru francuskih kraljeva, pa su ih žene počele imitirati, da bi muškarci onda odustali od visokih peta kako ne bi ispali - feminizirani. Svi osim Princea, naravno ...

>> Najčešće muške laži i što one zapravo znače >>

Muškarci niskog rasta cijeli su život suočeni s podsmješljivim pogledima okoline što snažno utječe na njihovo samopouzdanje, a kako su istraživanja dokazala da viši ljudi lakše dobivaju poslove, problemi s visinom definitivno su veći od problema s dužinom penisa.

18.01.2015. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh