« Muškarci
objavljeno prije 8 godina i 10 mjeseci
NI POD RAZNO ...

Koje su najgore modne greške muškaraca

Kako izbjeći najgore moguće modne pogreške kad se spremate za izlazak

Kako izgledati dobro
Kako izgledati dobro (Shutterstock)
Više o

moda

,

muškarci

,

modne pogreške

Muškarci rijetko koriste usluge modnih savjetnika, pa svaki savjet koji poslušaju dobro dođe. Među najvećim greškama koje rade u oblačenju je sportska kombinacija trenirke i tenisica iz koje neki ne izlaze.

Ležerni stil oblačenja je sasvim u redu kad se uklapa u ležerne okolnosti, no doći na spoj u trenirci je ipak previše, osim ako vam cura nije sportašica i sama se tako oblači. Stoga, ako idete van, trenirku ostavite kod kuće i izvucite nešto iz ormara ... naravno, ne sljedeće dvije stvari.

Majice s natpisima znaju biti dobre, čak i odlične, no zapamtite da se natpisi ispiru vrlo brzo, pogotovo oni sjajni. Žene nemaju ništa protiv šljokica, ali na svojoj odjeći, a ne na pratnji.

Zadnji modni promašaj je istovremeno i najgori, a može ga se prilično često vidjeti - majice s dubokim V izrezom ili košulje raskopčane do pupka ... to je retro look koji je primjeren za trash night u Mochvari ili Noć vještica, jer inače izgledate kao glavni lik iz legendarnih njemačkih soft pornića iz sedamdesetih.

02.03.2013. 20:05:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    mario
    16.12.2014. 08:43
    trebao bih savjet za odijevanje...koga mi možete preporučiti?

    Hvala!
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh