Metro-portal.hr

objavljeno 02.03.2013. 20:05:00
NI POD RAZNO ...

Koje su najgore modne greške muškaraca

Kako izbjeći najgore moguće modne pogreške kad se spremate za izlazak

Kako izgledati dobro
Kako izgledati dobro (Shutterstock)

Muškarci rijetko koriste usluge modnih savjetnika, pa svaki savjet koji poslušaju dobro dođe. Među najvećim greškama koje rade u oblačenju je sportska kombinacija trenirke i tenisica iz koje neki ne izlaze.

Ležerni stil oblačenja je sasvim u redu kad se uklapa u ležerne okolnosti, no doći na spoj u trenirci je ipak previše, osim ako vam cura nije sportašica i sama se tako oblači. Stoga, ako idete van, trenirku ostavite kod kuće i izvucite nešto iz ormara ... naravno, ne sljedeće dvije stvari.

Majice s natpisima znaju biti dobre, čak i odlične, no zapamtite da se natpisi ispiru vrlo brzo, pogotovo oni sjajni. Žene nemaju ništa protiv šljokica, ali na svojoj odjeći, a ne na pratnji.

Zadnji modni promašaj je istovremeno i najgori, a može ga se prilično često vidjeti - majice s dubokim V izrezom ili košulje raskopčane do pupka ... to je retro look koji je primjeren za trash night u Mochvari ili Noć vještica, jer inače izgledate kao glavni lik iz legendarnih njemačkih soft pornića iz sedamdesetih.

02.03.2013. 20:05:00
http://metro-portal.hr/koje-su-najgore-modne-greske-muskaraca/76780/