« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 9 godina i 4 mjeseca
SAVJETI

Kako uspješno provesti novogodišnju odluku o mršavljenju

Sve dijete koje vam nešto uskraćuju su kratkoga daha, jer na one namirnice koje ne smijete jesti navalite nakon što završite s dijetom i vraćate se na početak

Kako se držati odluke
Kako se držati odluke (Shutterstock)
Više o

dijeta

,

mršavljenje

,

savjeti

,

najbolja dijeta

,

skidanje kilograma

Novogodišnje odluke su razne, no jedna od najčešćih je ona o mršavljenju. No, kako je već svima jasno, ne postoji niti jedna dijeta koja savršeno odgovara svima. Stoga, evo par savjeta koji će vam najviše pomoći.

Za početak, nemojte izbacivati cijele skupine hrane iz prehrane i nipošto se nemojte izgladnjivati. Prehrana uvijek mora biti uravnotežena i zdrava, naročito kada želite skinuti višak kilograma.

>> Riješite se viška blagdanskih kilograma >>

Sve dijete koje vam nešto uskraćuju su kratkoga daha, jer na one namirnice koje ne smijete jesti navalite nakon što završite s dijetom i vraćate se na početak.

Stoga, vrijeme je za planiranje - odlučite što ćete jesti cijeli dan i nabavite sve što vam treba, kako vam ne bi ponestalo, a vi zgriješili. Jednako tako, poželjno je na posao nositi svoju hranu koju ste sami pripremili.

Gubitka kilograma bez tjelesne aktivnosti neće biti, barem ne tempom koji vi želite, pa makar počnite šetati, a najbolje bi bilo raditi vježbe snage - što više mišića imate, više ćete kalorija trošiti u mirovanju.

>> Koji znakovi predviđaju neuspjeh vaše dijete >>

Pijte dovoljno vode, izbacite sve gazirane i energetske napitke, a svaki obrok započnite salatom ili povrtnom juhom - zasitit će vas svojim visokim udjelom vode uz minimum kalorija.

I to je to.

08.01.2015. 11:24:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh