« Horoskop
objavljeno prije 10 godina
ZODIJAK

Kako stare znakovi horoskopa

Svaki znak ima neke svoje posebnosti, pa tako možemo prepoznati osobu i prema tome na koji način stari

Prepoznajte horoskopski znak po ponašanju
Prepoznajte horoskopski znak po ponašanju (FreeDigitalPhotos)
Više o

starenje

,

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

Ovan se nikada ne odriče tjelesne aktivnosti, tako da kad vidite starčića na joggingu, možete biti gotovo sigurni da je pripadnik ovog znaka. No, ako im zdravlje to ne dopušta, postaju prilično čangrizavi.

Bik je u materijalnom cijeli život, pa tako i u starosti, pa jasno daju do znanja da je lova njihova i ne misle je se odreći prije smrti. Ako u međuvremenu nestane, bolje da niste u blizini ...

Blizanci će ostati društveni i u poznim godinama, a najdraže im je uz sebe imati partnera sličnih interesa kako bi mogli zajedno putovati i uključiti se u razne radionice i aktivnosti. Ako ostanu sami, brzo će pronaći nove prijatelje. 

Rak će uvijek ostati okružen porodicom i potrudit će se da im daje razloge za stalne posjete, inače će provoditi tužnu, melankoličnu starost.  

Lav će biti slika i prilika Broja 1 - pod stare dane davit će svojim pričama iz prošlosti sve koji žele i ne žele slušati, tako da se morate na to pripremiti.

Djevica će i u starosti imati svoje rituale i sitnice u kojima uživa, a možda i najbolje podnosi starost - uvijek blistava i kao da se pomladila, ma koliko godina imala. 

Vaga ima jedan ideal u životu - brak, tako da im je najgori scenario samovanje u starosti, a za ljubav će davati sve cijeli život, kako bi je imala u dovoljnim količinama pod stare dane.

Škorpion će u starosti uživati u svim životnim pobjedama, no i dalje će uporno pokušavati riješiti one koje još nije izborio. Mlad i avanturistički duh krasit će ovaj znak sve do smrti. 

Strijelac će svoju životnu mudrost rado dijeliti s okolinom, željela ona to ili ne, ali ipak na mirniji način od Lavova, a uvijek ćete moći računati na njihov mladalački duh. 

Jarac je kao vino, što je stariji, to postaje bolji prema svojoj okolini, tako da će se mnogi iznenaditi kad vide poznatog Jarca nakon par desetljeća. Starost će im biti znak da počnu živjeti punim plućima. 

Vodenjak vjeruje da nikad nije kasno za učenje novih stvari u životu, a upravo se zbog takvog pristupa nikad ne osjećaju staro, niti će to ikome priznati. Ako vam treba osoba uz koju vam nikad neće biti dosadno, birajte Vodenjaka.

Ribe će u starosti uživati u ljenčarenju ili zanimljivim hobijima, a sigurno se neće dati iznervirati svakodnevnim glupostima.

Pročitajte i dnevni horoskop za sve znakove:

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 Dnevni horoskop Ovan
 Dnevni horoskop Bik  Dnevni horoskop Blizanci
 Dnevni horoskop Rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 Dnevni horoskop Lav  Dnevni horoskop Djevica
 Dnevni horoskop Vaga
 Dnevni horoskop Skorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 Dnevni horoskop Strijelac
 Dnevni horoskop Jarac
 Dnevni horoskop Vodenjak
 Dnevni horoskop Ribe
11.06.2014. 16:15:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh