« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 9 godina i 10 mjeseci
BITKA BEZ ZAROBLJENIKA

Kako se boriti protiv celulita

Uz pravilnu prehranu i vježbanje, pomažu i određeni ciljani kozmetički tretmani, no u njih nemojte polagati previše nade

Kako se pripremiti za ljeto
Kako se pripremiti za ljeto (Shutterstock)
Više o

zdrava prehrana

,

tjelovježba

,

celulit

,

krema protiv celulita

,

vježbom proti celulita

,

anticelulitna krema

,

ultrazvučna kavitacija

Celulit je bolest današnjice koja je raširena čak i na djecu. Probajte se sjetiti neke bake koja je imala celulit? Teško. Razlozi su jednostavni, manjak fizičke aktivnosti i hrana puna aditiva jednostavno zovu neželjenu narančinu koru na našu kožu.

Stoga, borba protiv ovog neprijatelja br. 1 dobrog izgleda nije nimalo jednostavna. Pravilna prehrana je na prvom mjestu, pojačava je redovita tjelovježba, a mogu se izabrati i određeni ciljani kozmetički tretmani koji će tijelo ponovno učiniti privlačnim.

>> Mitovi i legende o celulitu koje treba razbiti >>

Nemojte vjerovati reklamama koje garantiraju nestanak celulita u trenu, radije se bacite na eterična ulja koja odlično djeluju na razbijanje celulita, kofein koji izgara masnoće i razne biljne ekstrakte i začine koji će celulit ukloniti s vašeg tijela.

>> Kako se riješiti celulita bez skupih tretmana >>

Što se tiče kozmetike, situacija je puno složenija. Ima mali milijun krema koje "simuliraju kavitaciju", "pretvaraju loše masnoće u dobre" i slično.

>> Celulit - uklonite ga uz nekoliko kućnih trikova >>

Vjerojatnost da će baš to napraviti sve što je potrebno je izuzetno mala, stoga, vratite se korijenima i hranite se zdravo, ciljano vježbajte, a kremica koja će vam hidratizirati kožu i poravnati je nakon što iznojite i "pojedete" celulit ima kao u priči u svakoj drogeriji, i to za bitno manje novaca od "čudotvornih".

 

26.06.2014. 12:54:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh